in

Yeni Daredevil Dizisi “Daredevil: Born: Again”de Detaylar Belli Oldu

Daredevil: Born Again dizisi için detaylar netleşmeye başladı. Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio yeni Marvel dizisi için hazırlar.

Daredevil: Born Again Detayları
- Reklam -
- Reklam -

Daredevil: Born Again dizisi için yeni ayrıntılar D23 Expo’da netleşmeye başladı. Charlie Cox’un ikonik kostümü bir kez daha giyeceği dizinin çekimleri gelecek yıl başlayacak.

D23 Expo’da Marvel paneli oldukça hareketli geçti. Marvel Studios yöneticisi Kevin Feige MCU’nun gelecek projelerine dair yeni ayrıntıları izleyicileriyle buluşturdu. Bunlar arasında en çok dikkat çeken ise Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio’nun yeniden ekranlarda yer alacağı Daredevil: Born Again dizisiydi.

Marvel Sinematik Evreni’nin beşinci faz projeleri arasında yer alan yapım, Netflix’ten ayrıldıktan sonra Daredevil’ı ilk defa Marvel bünyesinde başrole taşıyacak. Çekimlerine gelecek yıl başlanması planlanan dizinin 18 bölümden oluşacağı açıklandı. Bu duyurularla birlikte dizinin çizgi roman serisinden ilham alan yeni logosu da panelde izleyicilere tanıtıldı. Yeni logo ile birlikte izleyiciler Marvel’ın Daredevil dizisini çizgi romanlara biraz daha yaklaştıracağını ve Netflix’in çektiği ilk üç sezondan farklı bir ton yakalayacağını tahmin ediyor.

- Reklam -

Daredevil: Born Again Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio

Dizinin yıldızı Charlie Cox duyuru sonrası hayranların karşısına çıkarak duygularını aktardı:

“Duygulandım. Çok, çok duygulandım. Bu bazı açılardan çok garip, yani, uzun zaman sonra tekrar başlamış olmak.”

Charlie Cox ve Vincent D’Onofrio, Daredevil: Born Again Dizisinden Önce Farklı Yapımlarda Yer Alacak

Cox aynı zamanda yeni dizinin Netflix’teki üçlemenin devamı olmadığını ve “tamamen yeni bir şey” olduğunu da sözlerine ekledi. Daha önce devamı olabilir şeklinde lanse edilen yapım için son gelen açıklamalar ışığında, ikili dışındaki kadronun da değişme ihtimalinin olduğu ortaya çıktı.

- Reklam -

Spider-Man: No Way Home filminde kısa süreli de olsa ekranda görünmesinden sonra ünlü kahramanın bir sonraki rolünün ne zaman olacağı merakla bekleniyordu. Hayranlar karakteri kısa bir süre içerisinde eleştirmenlerden olumlu notlar almayı başaran She-Hulk dizisinde yer alacak. Daredevil’ın Matt Murdock halinin de She-Hulk: Attorney at Law dizisinde yer alacağı da, kısa bir süre önce yayınlanan yeni fragmanda ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte Cox ve D’onofrio ilerleyen süreçte yayınlanması beklenen Echo dizisinin kadrosunda da bulunuyor.

Daredevil: Born Again dizisi marvel

D23 Expo etkinliğinde Marvel evrenine dair gelecek projeler ve yeni filmler izleyicilere tanıtıldı. Nick Fury’nin başrolünde yer aldığı Secret Invasion dikkat çekerken, siyah beyaz retro korku yapımı Warewolf By Night ise şimdiden merak uyandırıyor. San Diego Comic-Con bünyesinde duyurulan Thunderbolts ekibinde kimlerin yer aldığı da D23’te duyuruldu.

Siz Daredevil: Born Again dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: IGN, The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

79. Venedik Film Festivali kazananlari

Sinemanın Prestijli Sahnelerinden Venedik Film Festivali’nde Kazananlar Açıklandı

The Fabelmans fragmanı - steven spielberg

Steven Spielberg’ün Yarı Otobiyografik Filmi “The Fabelmans”ten Fragman