in

Charlie Cox, “Daredevil: Born Again”in Netflix’teki Kadar Kanlı Olmayacağını Söyledi

Charlie Cox, “Daredevil: Born Again” dizisi hakkında hayranları üzecek açıklamalarda bulundu ve dizinin Netflix versiyonuna göre daha az kanlı sahneler içereceğini belirtti.

Charlie Cox: "Daredevil: Born Again Daha Az Kanlı Olacak"
- Reklam -
- Reklam -

Charlie Cox, merakla beklenen Daredevil: Born Again dizisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. İkonik karakteri Netflix’te dizisinde canlandıran oyuncu, Disney Plus’a geçen karakterin önceki hâline nazaran daha az kanlı sahneler ile hayranların karşısına çıkacağını ve eskisi kadar karanlık olmayacağını belirtti.

Ne olacağı konusu yıllar boyunca tartışmalı olan, nihayet geçen sene bu zamanlarda Spider-Man: No Way Home filmi ile Marvel Sinematik Evreni’ne geçen ve She-Hulk dizisiyle daha da fazla görünen Charlie Cox’un Daredevil’ı, 24 bölümden oluşan kendi solo dizisine kavuşuyor. Geçen temmuz ayında gerçekleşen San Diego Comic-Con ile resmileşen ve Kingpin rolünde Vincent D’Onofrio’nun da döneceği açıklanan yapım için çalışmalar devam ediyor.

2024’ün ilkbahar aylarında Disney Plus üzerinden gösterime girmesi beklenen yapım için çekimlerin 2023 yılı boyunca devam edeceği açıklanmıştı. Şimdi, Charlie Cox yeni sezonla ilgili daha ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Charlie Cox: "Daredevil: Born Again Dizisi Eskisi Kadar Kanlı Olmayacak"

Daredevil: Born Again’in Netflix’in takdir edilen dizisinin doğrudan bir devamı olmayacağı zaten daha önceden açıklanmıştı. Spider-Man: No Way Home ve She-Hulk: Attorney at Law’daki Cox’un Daredevil sahneleri, karakterin korkusuz versiyonundan farklı hissettiriyordu. Yeni bir açıklamada Cox, karakterin önceki versiyonunun neden geri dönülmesini istediğini anlasa da aynı zamanda yeni bir şey yapma zamanının geldiğini hissediyor.

Charlie Cox: “Daredevil: Born Again Dizisinde Hava Karanlık Olsa da Eski Kadar Kanlı Olmayacak”

NME’ye verdiği bir röportajda konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“O hayranlara şunu söyleyebilirim, biz bunu zaten yaptık. Gerçekten işe yarayan şeyleri tekrar ele alalım ama karakterin dünyasını daha da genişletebilir miyiz? Neyin işe yaradığına dair öğrendiklerimizi kaybetmeden biraz daha genç bir kitleye hitap edebilir miyiz?”

Çocuk dostu bir Daredevil endişe verici olabilir çünkü karakter genellikle daha olgun konularla ilgileniyor. Neyse ki Cox, Marvel Studios’un Netflix kadar kana izin vereceğini düşünmese de Born Again’in diğer MCU yapımlarından daha olgun olacağına inanıyor.

- Reklam -

“Bence de bu karakter biraz daha olgun izleyici kitlesine yönelik olarak hazırlanmalı. İçgüdülerime göre Disney+ dizisinde de hava yine karanlık olacak ama muhtemelen eskisi kadar kanlı olmayacak.”

Charlie Cox: "Daredevil: Born Again Dizisi Eskisi Kadar Kanlı Olmayacak"

Yeni dizide Cox ve D’Onofrio dışında Michael Gandolfini, Margarita Levieva ve Sandrine Holt gibi isimler de yer alacak.

Charlie Cox’un son açıklamaları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yeni dizi konusundaki beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yarasa Çıkmazı #1: Mumalevi Malikânesi - Göktuğ Canbaba

Göktuğ Canbaba’nın “Yarasa Çıkmazı” Serisi “Mumalevi Malikânesi” ile Başlıyor

Kütahya Kaziları Yunan Mitolojisi Heykel

Kütahya’da Yunan Mitolojisinden Eros, Dionysos ve Herakles Heykelleri Bulundu