in

The Mandalorian 2. Sezonu Skywalker Efsanesinden Karakterlerle Geliyor

Star Wars’un gerçek oyuncularla yaratılmış ilk dizisi The Mandalorian başarıdan başarıya koşarken, 2. sezonu hakkında ilk söylentiler gelmeye başladı. İddialara göre yeni sezonda eski filmlerden karakterler yer alacak.

the mandalorian star wars ust
- Reklam -
- Reklam -

The Mandolarian dizisi son dönemin en popüler yapımlarından bir tanesi haline geldi. Özellikle günümüzün Star Wars filmlerinden kısmen uzak bir yol izleyen The Mandalorian, izleyenlere yine de bir Star Wars yapımıyla karşı karşıya oldukları gerçeğini belirtmekten hiç geri kalmıyor. Tozlu zırhlarının içerisindeki Storm Trooperlar’dan, Jawalar’a, Kowakian Maymunları’na pek çok tanıdık ögeyi barındıran yapım yeni sezonunda birçok sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

The Mandalorian, ışın kılıçlarından uzak kalarak İmparatorluğun düşüşünden sonraki aşamalarda galaksinin kalan kısımlarında olanları bir Mandalorian’ın gözünden anlatıyor. Star Wars Evreni’nin kronolojik sıralamasına bakacak olunursa The Mandalorian, Return of the Jedi filminden beş yıl sonrasını anlatıyor. Dizinin olay örgüsü ise, Ödül Avcıları Loncası’nda bulunan bir Mandalorelu’nun, bir çocuğu geri getirmekle yükümlendirildiği görevini almasıyla başlıyor. İşte bu çocuk da hepimizin internet ortamında fotoğraflarıyla günlerdir karşılaştığı Baby Yoda (bu bebek sadece Yoda ile aynı ırktan geliyor, The Mandalorian dizisinin geçtiği zaman zarfında Yoda çoktan güçle birleşmişti).

the mandalorian 2 sezon star wars baby yoda

- Reklam -

The Mandalorian 2. Sezonu Ne Zaman Gelecek?

Disney’in yeni platformu Disney+’ın göz bebeği olan The Mandalorian, geçen hafta ilk sezonunu sonlandırdı. Ardından Deadline, işlerin içerisinde olduğunu iddia eden kişilerden bazı söylentiler duyulduğunu açıkladı. Bu söylentilere göre The Mandalorian’ın ikinci sezonu, Skywalker Efsanesi filmlerinden bazı karakterleri içerecek. Herkesin bildiği gibi Star Wars yapımları genellikle çıkana kadar tüm gizemini korur ve bu yüzden bu karakterlerin isimlerine dair hiçbir bilgi ne yazık ki yok.

İkinci sezonda izleyenlere göz kırpması beklenen karakterler çok uzun boylu olmasa da kimi hayranlar bu sezon ışın kılıcı görmenin hayalini kuruyorlar. Diğer bir hayran grubu ise The Mandalorian’ın ilk sezonunun Boba Fett’in geri döneceğine işaret ettiğini iddia ederek, ikinci sezonda bir Fett’in gösterileceğini belirtiyorlar. Genel yorumlar ise göreceğimiz karakterlerin çoğu kişi tarafından daha önceki filmlerden beri tanınan ödül avcıları olacakları yönünde.

Disney

- Reklam -

The Mandalorian, Disney’in elinden çıkan Star Wars yapımları arasında bir dönüm noktası oldu. Dizinin ikinci sezonu ise 2020’nin sonbaharında izleyenlerle beraber olacak. Bakalım yapımcı Favreau ve ekibi iddia edildiği kadar büyük sürprizlere imza atabilecek mi?

Sizler ilk sezonu nasıl buldunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Lucasfilm ve Marvel Gizli Bir Star Wars Dizisi Geliştiriyor

Kaynak: Screen Rant

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Ya abi Baby Yoda çok tatlı ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

the witcher ciri ve geralt

The Witcher Dizisinin Yapımcısı Eleştirilere Cevap Verdi

Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu

Behzat Ç. İptal Kararı Sonrası Erdal Beşikçioğlu’ndan Rant Düzeni Eleştirisi