in ,

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”dan Merakla Beklenen İkinci Fragman Geldi

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinin ikinci fragmanı paylaşıldı. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi macerası gittikçe yaklaşıyor.

The Rings of Power Dizisinden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Lord of the Rings: The Rings of Power dizisinden yeni fragman paylaşıldı. Amazon Prime Video’nun heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin yeni ve uzun fragmanı, birçok yeni görüntü içeriyor.

Peter Jackson’ın Yüzüklerin Efendisi üçlemesi sonrası gelen ve uzun yıllardır merakla beklenen yeni Amazon Prime dizisine artık sayılı bir zaman kaldı. Eski Amazon CEO’su Jeff Bezos’un Prime Video’nun “bir sonraki Game of Thrones“a sahip olmasını istediğini açıklamasının ardından birkaç yıldır geliştirilmekte olan The Rings of Power, 1 milyar dolarlık bütçesiyle en pahalı televizyon dizisi olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

Orta Dünya’nın İkinci Çağ’ını ele alacağı belirtilen diziyle ilgili bu yıl başından başlayarak şimdiye dek bir dizi video, görsel ve karakter posterleri paylaşıldı. Yine de tam olarak hikâye ayrıntıları da dahil olmak üzere, Güç Yüzükleri hakkında pek çok şey gizemini koruyor. Dizinin, Sauron’un ilk iktidara yükselişini ve muhtemelen ilk yenilgisiyle sonuçlanacak bir süreci ele alacağı tahmin ediliyor. Ancak aradaki zaman diliminde ne olacağı yoruma açık olarak kalmaya devam ediyor.

- Reklam -

Şubat ayında yayınlanan ilk fragman sonrası şimdi yeni bir The Rings of Power fragmanı daha yayınlandı. Fragman filmlerde gördüğümüzden daha genç bir elf olan Galadriel’in, “Dünyanın çok genç olduğu bir zaman vardı. Güneş doğmamıştı,” cümlesiyle başlıyor. Ardından yeni fragman Elfler, Cüceler, İnsanlar ve Harfootları tanıtıyor ve Harfootlardan biri “Güvendeyiz,” diyor. Tabii ki durum tam olarak böyle değil: Galadriel görülerinde rastladığı kötülüğü tartışmaya başlıyor ve fragman, Sauron ile en yakından ilişkili olan renklere bulanıyor. Böylece yaklaşmakta olan savaşa da hayranların ilk defa göz atmasını sağlıyor.

Yayınlanan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Rings of Power Dizisinden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Yayınlanan ikinci fragman, hem şubattaki ilk fragmana göre hem de yayınlanan ve sızdırıldığı iddia edilen tanıtım videolarına göre prodüksiyonun büyüklüğünü çok daha net bir şekilde gözler önüne seriyor.

The Rings of Power‘ın ilk bölümü 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini alacak.

Güç Yüzükleri’nin ikinci ve en uzun fragmanını sizler nasıl buldunuz? Diziyle ilgili beklentileriniz değişti mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Uzmanları daha iyi eleştirir ancak bana güzel göründü. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

emrah ablak söyleşi

Emrah Ablak: “Karikatüristler Muhalif Olur Görüşü Bizim Mesleğe İnanılmaz Zarar Veriyor”

Orphan: First Kill fragmanı

Korku Yapımı Orphan’ın Öncesini Konu Alan “First Kill” Filminden İlk Fragman