in ,

WandaVision Fragmanı: Avengers Sonrası Karakterlere İlk Bakış

WandaVision fragmanı yayınlandı. Beklenen Marvel dizisine ait ilk fragman, çizgi roman atıfları ve ipuçlarıyla dolu.

WandaVision 1. sezon bölüm sayısı
- Reklam -
- Reklam -

WandaVision dizisi için ilk resmi fragman paylaşıldı. Marvel Stüdyoları’nın Disney+’ta yayınlanacak MCU yapımı, Avengers karakterleri Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) ve Vision’ın (Paul Bettany) maceralarını konu ediniyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazı, önceki 3 aşamadan oldukça farklı şekilde ilerliyor. Evren, ilk üç aşamada olduğu gibi sadece bazı büyük karakterlere ait solo filmlerden oluşmayacak. Aynı zamanda Disney’in geçen yıl yayın hayatına başlayan çevrimiçi yayın platformu Disney+’a gelen birden fazla diziyle de evreni genişletecek. İşte bu yapımlardan bir tanesi de WandaVision olacak.

2019 Comic-Con etkinliğinde WandaVision projesi ilk duyurulduğunda Marvel Stüdyoları dizinin 2021’in ilkbaharında çıkacağını açıklamıştı. Ancak daha sonrasında yapımın 2020 içerisinde geleceği şeklinde duyuruyu güncellediler. Marvel hayranları diziye ilk kez, duyurudan birkaç ay sonra Super Bowl etkinliği sırasında; diğer MCU Disney+ yapımlarının yayınlanmasıyla kısa da olsa göz atabildi. Bu kısa bakış bile hayranları oldukça heyecanlandırdı. Nihayet beklenen gün geldi ve yapımla ilgili ilk resmi fragman yayınlandı.

- Reklam -

WandaVision Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragman, teaser tadında olsa da Wanda’nın yeni görünümünden birkaç ipucuna kadar birçok şeyi barındırmakta. 1 dakika ve 20 saniyeden oluşan fragmanla birlikte, diziye ait ilk resmi poster de paylaşıldı.

WandaVision fragmanının, hayranların dikkatini çekeceği kesin olan birkaç yönü var. Daha önce yapılan yarı sitcom, yarı dram açıklamaları doğru görünüyor. Çünkü fragmanın bazı bölümleri WandaVision’ın sitcom dizilerini nasıl kopyalayadığını gösterirken, diğer görüntüler daha büyük hikâyeyi anlatıyor. Vision’ın Avengers: Infinity War’daki ölümü şüphesiz dizinin önemli bir parçası olacak. Görüldüğü üzere Wanda gerçek hayatı düşünmekle ilgilenmiyor gibi duruyor ve Vision ölümünün farkında değil. Fragman aynı zamanda Kathryn Hahn’ın canlandırdığı Agnes’i ve yetişkin Monica Rambeau’nun (Teyonah Parris) ilk bakışını da gösteriyor.

WandaVision Poster

- Reklam -

İlk fragmanın heyecan verici içeriğine ek olarak, yayınlanma zamanlaması da 2020’de bir miktar içerik almayı ümit eden MCU hayranları için umut verici. WandaVision’ın bu yıl içerisinde yayınlanacağına dair bazı işaretler vardı ve pazarlama kampanyası da bunun doğru olduğuna işaret ediyor. Çekimleri Koronavirüs öncesi tamamlandığı için, yıl bitmeden bizlerle olabilir. Ancak daha önce THR’nin söylediği 2021’in ilkbaharına ertelendiği mevzusu ve fragmanda da “Yakında” ibaresi dışında yıl vermemesi kafalarda soru işareti bırakıyor.

WandaVision’un yayınlanan ilk fragmanını nasıl buldunuz? Hayranların çoğunlukla kafa karıştırıcı bulduğu fragmanda sizlerin dikkatini neler çekti? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın.


* CBS All Access Yeni İsmiyle Geliyor: Paramount+

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Anita Anita dedi ki:

    Enteresan bir yapım bizleri bekliyor, bekliyoruz :slightly_smiling_face:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Aklı havalarda bir dizi olacak gibi. :slight_smile:

  3. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Merakla bekliyorum bakalım…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

72. Emmy Ödülleri Kazananları

72. Emmy Ödülleri Kazananları Sahiplerini Buldu

fantastic beasts 3

Fantastic Beasts 3 Çekimleri Sonunda Başladı