in

HBO Max, Zack Snyder’s Justice League Filmini Yanlışlıkla Yayınladı

HBO Max, Zack Snyder’s Justice League filmini yanlışlıkla sızdırdı. Kullanıcılar Tom ve Jerry’yi izlemek isterken Adalet Birliği’nin yeni versiyonu ile karşılaştılar.

Zack Snyder's Justice League hbo max
- Reklam -
- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League filmi bir hata sonucu yanlışlıkla yayınlandı. HBO Max, Tom ve Jerry filmi yerine 2 saat boyunca Adalet Birliği’nin beklenen versiyonunu yayınladı. Her ne kadar 2 saatin sonunda yanlışlarını düzeltseler de yüzlerce kullanıcı beklenen filmin önemli bir kısmını izlemiş oldu.

İlk olarak Joss Whedon önderliğinde 2017 yılında sinemalara gelen Justice League, hayranların ısrarlı haykırışları sonunda Zack Snyder’ın kurgusuyla çıkmaya hazırlanıyor. Geçen sene duyurulan yapım, yeniden çekimler ile daha da zenginleşti. Önce birer saatten oluşan 4 parça halinde geleceği söylense de, daha sonra 4 saatlik tek bir film olacağı belirtildi.

Geçen ay gelen yeni fragmanı ile hayranlar yeni kurguda birçok şeyin değiştiğini de görmüş oldular. Hem Darkseid’ın gözükecek olması hem Steppenwolf’un tasarımsal olarak değişmesi hem de Joker gibi ek sahneler ile yeni filmin nasıl ilerleyeceği merakla bekleniyor.

- Reklam -

Zack Snyder’s Justice League HBO Max Sızdırıldı

Filmin yönetmeni şimdilerde karakter odaklı bir dakikadan kısa fragmanlar ile hayranları daha da meraklandırıyor. Ancak merakla beklene yapıma 10 günden az bir zaman kala bizzat HBO Max tarafından yanlışlıkla yayınlandı.

Twitter başta olmak üzere farklı sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar, HBO Max’in filmi yanlışıkla bir hafta erken yayınladığını gösterdi. Görünüşe göre film Tom ve Jerry’nin yerine yüklendi. Klasik kedi ve fare yapımının sinema uyarlamasını izlemek isteyen izleyiciler, filmi açtıklarında Zack Snyder’s Justice Legaue’in dört saatlik versiyonu ile karşı karşıya geldiler.

Zack Snyder’s Justice League Filmi HBO Max Üzerinde Bilerek Paylaşılmış Olabilir mi?

Aşağıdaki paylaşımdan da görüldüğü üzere Tom & Jerry’yi izlemek için açan bir kullanıcı beklenen maceranın başlangıcı ile karşılaşıyor.

Snyder’ın filme az bir süre kala izleyicileri daha da heyecanlandırmak için yaptığı paylaşımların üzerine gelen bu “yanlışlık” birçok hayranda tepki uyandırdı. Çoğu kullanıcı Warner Bros. ve Warner Media’nın bu sızıntıyı bilinçli şekilde yaptığı kanaatinde.

2017’deki orijinal filmi çekerken stüdyonun Snyder’ın vizyonuna birçok kısıtlama getirdiğini geçenlerde yayınladığımız “Zack Snyder’s Justice League: Filmin Ayrıntılı Perde Arkası” yazımızda sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de benzeri bir oyunun oynandığını düşünen birçok hayran bulunuyor.

Zack Snyder’s Justice League’e bu kadar az bir zaman kala yapılan hata konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for NamelessOne NamelessOne dedi ki:

    Komik bir olay. Tabii sırf insanlar merak etsin ve gündem olsun diye, özel bir versiyon hazırlanmış da olabilir belki.

  2. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Korsan filimciler buna üzüldü :slight_smile:

  3. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Bak sen şu yanlışlığın yaptığına. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İlk / Bilimkurgu Seçkisi

Yerli Bilimkurgu Öyküleri Seçkisi “İlk” Raflardaki Yerini Aldı

Avatar: The Last Airbender İncelemesi

Avatar: The Last Airbender İncelemesi – Bir Çizgi Diziden Çok Daha Fazlası