in

Marvel Başkanı, Martin Scorsese’nin Eleştirilerine Nihayet Yanıt Verdi

Marvel patronu sessizliğini bozdu. Kevin Feige, ünlü yönetmen Martin Scorsese’nin Marvel ve diğer süper kahraman filmleri hakkındaki eleştirilerine yanıt verdi.

Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Stüdyoları başkanı Kevin Feige, ünlü yönetmen Martin Scorsese’nin Marvel filmleriyle ilgili uzun süre önce yaptığı açıklamalara sonunda cevap verdi. Hatırlarsanız Scorsese geçtiğimiz aylarda The Irishman filmiyle ilgili verdiği röportajların birinde, gelen bir soruya yanıt olarak Marvel filmlerinin sinema olmadığını ve tema parkı eğlencesine benzediğini tanımlamıştı.

Martin Scorsese’nin yaptığı ilk yorumdan bu yana tartışma gittikçe büyüdü. Hem Marvel cephesinden birçok yanıt geldi hem de Scorsese’ye bu konuda destek veren birçok isim oldu. Öyle ki Scorsese yeni bir açıklama yapmak zorunda kaldı ve yorumunu biraz daha yumuştarak MCU tarzı filmlerin farklı bir sanat dalı olduğunu açıkladı.

Martin Scorsese
Martin Scorsese

Scorsese’nin eleştirileri konusunda ilk kez The Hollywood Reporter’a konuşan Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, olayları biraz farklı gördüğünü söyledi. Öncelikle Scorsese’ye katılmadığını belirtti ve söylediklerinin doğru olmadığını vurguladı.

- Reklam -

Herkesin Farklı Bir Sinema Tanımı Var

Feige, insanlarla dolu bir sinemada ortak bir deneyimin ne kadar önemli olduğunu belirterek şunları kaydetti.
“Bu filmlerde çalışan herkes sinemaya bayılır. Sonuçta herkes farklı bir sinema fikrine sahip.”

kevin feige
Kevin Feige

Bu yorumlar, Marvel Sinematik Evreni’nin 2008’deIron Man ile başlayan ve bugüne kadar devam eden tarihini ayrıntılandıran yaklaşık 40 dakikalık röportajda ​​yer aldı. Şirketin filmlerinin başarısından bahseden Feige daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti:
“Bir şeyleri başarmak, ardından tekrar risk alıp farklı yerlere gitmek için bu başarıyı kullanmanın eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Herkesin farklı bir sanat tanımı var. Herkes kendi görüşünü belirtme şansına sahip. Bundan sonra ne olacağını dört gözle bekliyorum. Ama bu arada bizler sinema yapmaya devam edeceğiz.”
Feige’nin de tartışmaya katılmasıyla birlikte sinema tanımı konusunun bir süre daha devam edecek gibi gözüküyor.

Bu sırada, tüm bu tantananın başlamasına sebep olan Martin Scorsese’nin The Irishman filminin de 27 Kasım’da Netflix kütüphanesindeki yerini alacağını hatırlatalım.

- Reklam -

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Avengers Filmleri Hela’nın Thanos’tan Güçlü Olduğu Kanıtladı

* Loki Dizisi, Doctor Strange 2’ya Bağlanacak

Kaynak: ScreenRant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Âşıklar Bayramı kemal varol

Âşıklar Bayramı: “Baba” Dediğin Tamamlanmamış Bir Kelimedir

Lucifer

Lucifer 5. Sezon Bölüm İsimleri Açıklanmaya Devam Ediyor