in

Matrix 4 Filminde Ajan Smith Sürprizi Yaşanabilir

Matrix 4 filmi ile Ajan Smith geri mi dönüyor? Ortaya çıkan yeni bir set videosu Ajan Smith hayranlarını heyecanlandırdı.

ajan smith matrix 4
- Reklam -
- Reklam -

Matrix 4 çekimleri San Francisco’da hızla devam ediyor. Son birkaç hafta içerisinde sızan fotoğraf ve videolar da aynı şekilde sosyal medya üzerinden paylaşılıyor. Ortaya çıkan yeni bir görüntü, Ajan Smith’i de filmde görebileceğimizin sinyallerini verdi.

Yeni set videosu bizlere Ajan Smith tarafından kullanılan tanıdık bir taktiğin geri dönüşünü gösteriyor. Hatırlayacağınız üzere Ajan Smith Matrix üçlemesinde kendini çoğaltabilen bir güce sahipti. Bu gücü de ilk Matrix filminin sonunda Neo kendisini öldürdükten sonra kazanmayı başarmıştı. Normalde Matrix dünyasına girdikten sonra her ajan aradığı suçluları bulduktan sonra ona en yakın olan kişilerin içinde belirebiliyordu. Ancak Smith bu yeteneğini geliştirmiş ve herkesi bizzat “kendisi” yapmayı başarmıştı.

The Matrix 4 ajan smith

- Reklam -

Üçlemenin sonunda Ajan Smith Matrix dışına, yani gerçek dünyaya da çıkmayı başarmış ve Neo’nun özgürlük savaşçısı arkadaşlarından birinin bedenini ele geçirmişti. Neo ve makineler arasında bir ittifaka yol açan ve sonuçta Matrix Devrimlerinde savaşa son veren olay da Smith’in tüm sistemi yok etme üzerine olan isteği sayesindeydi

Hugo Weaving Matrix 4’e Dahil Olacak mı?

Ortaya çıkan yeni videoda bir arabaya saldıran düşmanca bir kalabalık gözüküyor. Video dikkatle incelendiğinde araçlara saldıran birçok figür, benzer vücut tiplerine, saç stilleri ve kıyafetlere sahip. Bu da onların bir ajan klonu olduğu iddiasını destekliyor.

Ne yazık ki sızan videodan bu kişilerin Ajan Smith kopyası olup olmadığı belli olmuyor. Ki öyle olsa bile daha önceki açıklamalara istinaden bu ikonik rolü Hugo Weaving’in oynayamayacağı biliniyor. Weaving, kendisine ait bir tiyatro oyunundan sebebiyle çekim günlerine katılma şansı olmadığını ve söz konusu durumdan dolayı yönetmenle de konuşarak yeni Matrix’te yer alamayacağını belirtmişti.

- Reklam -

the matrix film yeni wb

Tahminler, yönetmen Lana Wachowski’nin senaryoda Ajan Smith’e yer verdiğini ancak kendisini farklı bir suretle izleyicilerin karşısına çıkaracağı yönünde. Kendisi, varlığıyla birlikte Neo ve Trinity’yi bir kez daha tehdit edecek gibi gözüküyor.

Keanu Reeves’in ve Carrie-Anne Moss’un başrolünde oynayacağı filmde eski ekipten Jada Pinkett-Smith ve Lambert Wilson da yer alacak. Onlara Neil Patrick Harris, Jonathan Gross, Yahya Abdul-Mateen II ve Jessica Henwick gibi yeni isimler eşlik edecek.

Merakla beklenen Matrix 4, Keanu Reeves Günü olarak da anılan 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyonda olacak.

Ajan Smith’in bir kez daha bu dünyaya dahil olmasına siz nasıl bakıyorsunuz? Sizce onun hikâyesi tamamlandı mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 Aksiyon Sahneleri Patlamalarıyla Bölgeye Hasar Veriyor

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İçimde sürekli bir kötü his var. Sanki kötü olacakmış gibi bu film. Ağzımdan yel alsın! :smiley: Şöyle ilk sinemada seyrettiğimdeki gibi olsa. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Antonio Banderas Indiana Jones Oyuncu Kadrosu

Antonio Banderas, Uncharted Filmi Kadrosunda!

Jack London - Güney Denizi Hikâyeleri

Jack London İmzalı “Güney Denizi Hikâyeleri” Raflarda