in

The Batman Yıldızı, Robert Pattinson’ın Oyunculuğu Hakkında Konuştu

The Batman oyuncularından Peter Sarsgaard, başrol Robert Pattinson’a övgüler yağdırdı ve beklenen film hakkında bazı detaylar paylaştı.

the batman robert pattinson
- Reklam -
- Reklam -

The Batman çekimleri Koronavirüs nedeniyle henüz başlayamasa da, film hakkında yeni detaylar ve haberler gelmeye devam ediyor. Gotham City bölge avukatı Gil Colson’ı canlandıran Peter Sarsgaard, hem filmle ilgili yeni bilgiler paylaştı hem de Robert Pattinson’un Kara Şövalye’sine övgüler yağdırdı.

Çekimleri, diğer birçok büyük yapımda olduğu gibi virüs pandemisi nedeniyle mart ayında durdurulan The Batman’in önümüzdeki ay tekrar prodüksiyona başlaması bekleniyor. Bu ay başında çıkan haberle birlikte, İngiltere hükûmeti tarafından duyurulan sağlık kuralları çerçevesinde tekrar çekimlere izin verilmişti. The Batman de bu kurallara uygun şekilde hareket ederek çekimlere başlayabilir.

Peter Sarsgaard the batman

- Reklam -

The Magnificent Seven, Blue Jasmine ve Green Lantern gibi yapımlarla tanınan Peter Sarsgaard yeni filmi Mr. Jones hakkında The Hollywood Reporter ile uzun bir röportaj gerçekleştirdi. Pek tabii bu sırada kendisine The Batman filmi hakkında da sorular yöneltildi. Aslında oyuncu Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği yapımda yer alan çekimlerinin çoğunu tamamlamış durumda. Ancak yine de kalan kısmını tamamlamak adına filmde çalışmaya geri dönmek için sabırsızlanıyor.

- Reklam -

The Batman, 1 Ekim 2021 Tarihinde Vizyonda Olacak

Röportajda oyuncuya hem The Batman filmindeki rolüyle ilgili hem de Robert Pattinson ile çalışmanın nasıl bir şey olduğu soruldu. Hatırlanacağı üzere birçok çizgi roman hayranı, Pattinson ismi ilk açıklandığında garipsediler ve şaşırdılar. Fakat çekimler başladıktan sonra gelen görüntülerle birlikte izleyiciler artık daha net bir fikre sahipler. Peter Sarsgaard da film çekimleri sırasında oyuncunun neler yaptığından gerçekten etkilendiğini söylüyor.
“Robert harika görünüyor! Gerçekten de öyle olduğunu söylemeliyim. Yaptığı iş gerçekten çok iyiydi. Oynadığı Batman’i aklıma kazıdım ve onu ekranlarda görmek için sabırsızlanıyorum. Bence kendisi çok ilginç bir oyuncu. Robert’in oyunculuğunu Safdie Kardeşlerin Good Time adlı filminde izlediğimden beri seviyorum. Ve ayrıca Willem Dafoe ile birlikte oynadıkları komedi filmi The Lighthouse’ta da çok beğenmiştim. O ilginç, oldukça ilginç bir aktör.”

Peter Sarsgaard
Peter Sarsgaard

Hayat verdiği Gil Colson karakteri hakkında fazla ayrıntıya girmeyen oyuncu çekimlere geri dönmek için sabırsızlandığı belirtti.
“Tanrım, yakında geri dönüp çekimleri tamamlayabileceğimizi umuyorum. Büyük bir filme geri dönüp bitirmek gerçekten çok zorlu bir süreç. Neyse ki ben kendi sahnelerimin yüzde 80’lik kısmı tamamladım ve çekimlerimin sadece %20’si kaldı.”
Filmin oyuncu kadrosunda Pattinson ve Sarsgaard dışında Zoë Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell, Jeffrey Wright, Andy Serkis, John Turturro ve Jayme Lawson gibi isimler de yer alıyor.

Pattinson’un oyunculuğuna başka bir övgü de yakın zamanda filmde Catwoman’ı canlandıran Zoë Kravitz’ten gelmişti. Belli ki daha şimdiden ortaya iyi bir iş çıkacak diyebiliriz. Ya siz ne dersiniz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Robert Pattinson, The Batman Benzeri Büyük Yapımları Neden Tercih Ettiğini Açıkladı

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer 5. Sezon Yayın Tarihi

Lucifer 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Vakıf Dizisi Apple foundation

Vakıf Fragmanı ile Foundation Dizisi Gözüktü: Asimov’un Bilimkurgu Serisi Ekrana Geliyor