in

Thor: Love and Thunder Senaryo Ekibine Kadın Yönetmen Desteği

Thor: Love and Thunder senaryo ekibine Jennifer Kaytin Robinson da eklendi. Robinson, senaryo aşamasında Taika Waititi’ye eşlik edecek.

Thor: Love and Thunder Jennifer Kaytin Robinson
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü faz filmlerinden Thor: Love and Thunder için yeni bazı gelişmeler ortaya çıktı. Artık Oscar Ödüllü olarak anacağımız Taika Waititi’nin yönetmenliğini yapacağı filmde senaryoya kendisine yardım etmek için bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz yıl Netflix’te çıkan Someone Great filminin yönetmenliğini üstlenen, aynı zamanda yazar ve yapımcı kimlikleriyle de tanınan Jennifer Kaytin Robinson da senaryoya katkıda bulunacak bir diğer isim oldu.

Daha önce gösterime giren ilk iki Thor filmi her ne kadar izlense de gerek eleştirmenler gerekse hayranlar tarafından olumsuz tepkiler almışlardı. Ancak 2017’de Waititi önderliğinde gösterime giren Thor: Ragnarok, tamamen yenilenmiş bir bakış açısına sahipti ve bu yeni şekli herkesi içine çekti. Marvel Stüdyoları da bu başarıdan memnun olarak serinin bir sonraki filmini yine aynı yönetmene, yani Taika Waititi’ye emanet etti. Son dönemde yıldızı parlayan ünlü yönetmen aynı zamanda filmde oynadığı Korg karakteriyle de oldukça sevildi.

Taika Waititi Thor

- Reklam -

Yönettiği ve rol aldığı The Mandalorian dizisiyle de adından söz ettirmeyi başaran Waititi, muhtemelen bu başarısı sayesinde bir Star Wars filmi yönetecek. Şimdilik sadece bir söylenti olarak ortaya çıkan durum, geçtiğimiz gün Jojo Rabbit En İyi Uyarlama Senaryo dalında kazandığı Oscar ile birlikte gerçek olmayan bir adım daha da yakınlaştı.

Thor: Love and Thunder Ne Zaman Vizyonda Olacak?

Şimdiye kadar yeni Thor macerasının senaryosunun sadece Waititi tarafından yazılacağı biliniyordu. Ancak son gelişmeyle birlikte Sweet / Vicious ve Someone Great yapımlarının senaryosunu da kaleme almış olan yönetmen Jennifer Kaytin Robinson ekibe dahil oldu.

Senaryo daha yazım aşamasına geçmediği için henüz nasıl bir filmle karşılaşacağımız belli değil. Fakat Natalie Portman Kadın Thor rolüyle filmde olacak. Ünlü oyuncu Christian Bale’in de filmde olacağı dedikoduları çıkmış ancak Marvel tarafından henüz bir doğrulama gelmemişti.

- Reklam -

Thor: Love and Thunder

Thor: Love and Thunder, 29 Ekim 2021’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni Thor macerası hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Sizce üçüncü filmde yakaladığı başarıyı bir sonraki adımda da deva ettirebilecek mi?Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın!


* Rogue, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılan İlk X-Men Olabilir

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Kadın eli değmesi iyi olmuş. Bu güzel bir haber.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karanlıkta Bir Nehir

Karanlıkta Bir Nehir: Kuzey Kore’den birkaçış Öyküsü Okumak İsteyenlere

İnsan, Doğası Gereği Kötü müdür?

İnsan, Doğası Gereği Kötü müdür?