in

Venom 2 Setinden Yeni Fotoğraflar Paylaşıldı

Venom 2 çekimleri başladı. Merakla beklenen film setinden Tom Hardy ve Woody Harrelson’lı ilk fotoğraflar da paylaşıldı.

Venom 2 Setinden Yeni Fotoğraflar
- Reklam -
- Reklam -

Venom 2 çekimlerinden yeni set fotoğrafları paylaşıldı. Eddie Brock rolündeki Tom Hardy ve Cletus Kasady rolündeki Woody Harrelson’ı yeniden bir araya getiren yapım nihayet gerçek oluyor.

Sinema eleştirmenleri tarafından olumsuz yorumlar almasına rağmen dünya genelinde 800 milyon doların üzerinde bir gişe başarısı elde eden ve Sony’nin yüzünü güldüren Venom, kısa sürede yeni film onayı almıştı. Ancak ilk filmi yöneten Ruben Fleischer, takvim uyuşmazlığı ve Sony’nin devamı için beklemek istememesi dolayısıyla projeden ayrılmış ve yerine tanıdık bir isim olan Andy Serkis gelmişti.

Venom 2 filmi senaryosuyla ilgili şimdilik çok az şey paylaşıldı. Ortaya herhangi bir teaser veya tanıtım posteri de henüz çıkmadığı için şimdilik tüm söylentiler birer teoriden ibaret. Ancak alınan bazı bilgiler Ravencroft’un Venom 2’de önemli bir faktör olacağını belirtiyor. Bu, Cletus Kasady’nin meşhur kurumla olan yakın bağları göz önüne alındığında daha da mantıklı gözüküyor. Bilindiği üzere Carnage olarak izleyeceğimiz ve Woody Harrelson tarafından canlandırılan Cletus Kasady karakteri ikinci filmin ana kötülerinden biri olacak.

- Reklam -

Venom 2 Carnage

Daha önce paylaşılan set görüntülerinde Harrelson’ın Kasady karakteri, bir polis ona ateş ederken simbiyot yeteneklerini kullanıyor gibi görünüyordu. Hayranların Spider-Man 3 filminden beri görmek istediği bir şey Carnage’ın sinema perdesine gelmesiydi ve nihayet bu gerçekleşiyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi resmi olarak henüz bir paylaşım yapılmamış olsa da bazı set fotoğrafları yayınlanmaya devam ediyor.

Venom 2 Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

Fotoğrafçı Greg Williams, Venom 2 setinden iki yeni fotoğraf yayınladı. Bunlardan biri Hardy ve Harrelson’ı yeniden bir araya getiriyor. Fotoğrafta, filmde olması gereken herhangi bir aksiyon sahnesi yok, ancak hayranlar şüphesiz ikiliyi birlikte görmekten keyif alacaklar.

Paylaşılan Instagram gönderilerine hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://www.instagram.com/p/B85TYa0gRBP/

Diğer fotoğrafta ise Tom Hardy’yi yalnız başına yağmur altında kameraya doğru bakar ve yürürken görüyoruz.

- Reklam -

https://www.instagram.com/p/B85OaZEAbRz/

Hayranlar özellikle beyaz perdeye ilk defa yansayacak çılgın Cletus Kasady / Carnage karakterinin nasıl olacağını merak ediyorlar. Sonuçta çizgi romanlarda uzun bir geçmişi ve çok sayıda hayranı var. İlk film sonundaki kısa ama unutulmaz görünümüne dayanarak, karakter iyi ellerde gibi görünüyor. Ancak elbette son halini görmek için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

venom 2

Şimdilik film için yayınlanan herhangi bir resmi çıkış tarihi yok. Fakat Sony tarafından başlıksız bir Marvel filmi için Ekim 2020 tarihi duyurulmuştu. Bu tarihin de Venom’un devam filmiyle ilgili olduğu varsayılıyor.

Venom 2 filminden sizler neler bekliyorsunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Yeni Spider-Man Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Umarım bu filmde Venom ve SpiderMan iş birliği görürüz. Ki, Venom tek başına mücadele veremez Carnage’ye karşı. Destekçisi mutlaka olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Viking - Tek Cilt - Tim Severin

Viking Efsanelerini Anlatan Seri Şimdi Tek Ciltte Toplandı

Transformers War For Cybertron netflix anime fragman

Transformers: War For Cybertron – Netflix Animesinden İlk Fragman