in

Venom: Let There Be Carnage Çıkış Tarihi Bir Hafta Ertelendi

Venom: Let There Be Carnage çıkış tarihi ertelendi. Tom Hardy ve Woody Harrelson’ın başrolünde olduğu devam filmi, beklenenden bir hafta sonra vizyonda olacak.

Venom: Let There Be Carnage Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Venom: Let There Be Carnage çıkış tarihi bir kez daha ertelendi. Ancak hayranlar başrollerinde Tom Hardy ve Woody Harrelson’ın bulunduğu simbiyot anti-kahramanın devam filmi için uzun süre beklemek zorunda kalmayacak.

İlk açıklandığında 2020 yılında gösterime girmesi beklenen Sony’nin Venom 2 filmi, ne yazık ki devam eden Koranvirüs pandemisi nedeniyle 2021’e itildi. Henüz yeni yapımdan herhangi bir fragman da gelmediği için hayranlar yapımın bir kez daha erteleneceğini düşünmeye başladı. Tahmin edilen olsa da, neyse ki bu erteleme sadece bir hafta ile sınırlı kaldı.

Venom: Let There Be Carnage, Eddie Brock’u (Tom Hardy) Spider-Man evreninin en ikonik kötü karakterlerinden Carnage (Woody Harrelson) ile karşı karşıya getirecek. Carnage, kötü adam Shriek (Naomi Harris) ile birlikte çalışacak. Ancak bunun dışında olay örgüsü hakkında çok az şey biliniyor. Oyuncu ve yönetmen kimlikleriyle tanınan Andy Serkis, orijinal film yönetmeni Reuben Flesher’ın yerini alarak projeyi yönetmeye hazırlanıyor. Venom: Let There Be Carnage, Sony Pictures Universe of Marvel Characters’ın ikinci filmi olacak.

- Reklam -

Venom: Let There Be Carnage Çıkış Tarihi 24 Eylül 2021 Oldu

Venom: Let There Be Carnage

Variety, Sony’nin Venom: Let There Be Carnage filmini 24 Eylül 2021 tarihine ertelediğini duyurdu. Film, aldığı yeni çıkış tarihiyle Marvel Studios’un Shang Chi and the Legend of the Ten Rings’in vizyona girmesinden üç hafta sonra gelecek. Beklenen yapım, The Sopranos ön filmi The Many Saints of Newark ve hit müzikal Dear Evan Hansen ile aynı hafta çıkış yapmış olacak.

Venom’un ertelenişi aslında erteleme alan birçok filmden sadece biri. Örneğin Godzilla vs. Kong’un galası da 26 Mart tarihinde yapılacakken 5 gün ileriye alınarak 31 Mart’a çekildi. Ayrıca Venom’un erteleme haberi ile birlikte Mortal Kombat’ın da ertelendiği ve beklenenden bir hafta sonra, 23 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceği belirtildi.

- Reklam -

Ülkemizde sinema salonlarının 12 Mayıs’a kadar kapalı kalacağı bilgisi de geçen gün duyurulmuştu. Her ay ertelenen tarihler düşünüldüğünde, sinemaların gerçekten ne zaman kapılarını açacağı ise belirsiz durumda.

Peki ya siz Venom’un yeni macerası ile ilgili neler bekliyorsunuz? Sizce Carnage ile nasıl bir mücadeleye girişecek? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Hatırladığım kadarıyla Örümcek Adam çizgifilminde bu ikisi kankaydı galiba ama sonradan düşman olmuşlardı çünkü Venom Eddie Brock olduğu için nispeten daha iyi kalpli ve Carnage (sanırım bu deli ve psikopattı) kadar deli ve psikopat olmadığından. Filmde ise Örümcek Adam olmadığı için mecbur hemen düşman olmuşlar. Örümcek Adam’a karşı Venom ve Carnage bir olsa sonradan Örümcek Adam ile Venom birleşip Carnage’ye dalsa 10 numara 5 yıldız olurdu :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kuru otlar üstüne - nuri bilge ceylan yeni film

Nuri Bilge Ceylan’ın Yeni Filmi Kuru Otlar Üstüne’de Çekimler Başladı

HarperCollins - Houghton Mifflin satın alma

Amerikan Yayıncılık Dünyasında Dev Satın Alma: HarperCollins, Houghton Mifflin’e Gözünü Dikti