in ,

Post Apokaliptik Bilimkurgu Serisi Devam Ediyor: “28 Years Later” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

28 Years Later filmi için vizyon tarihi açıklandı. “28 Days Later” ile başlayan macera, yeni bir dönemin kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

28 Years Later Film Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

28 Years Later filminin vizyon tarihi belli oldu. Post apokaliptik zombi filmi 28 Days Later ile başlayan serinin üçüncü adımında proje her geçen gün biraz daha netlik kazanıyor.

2002 senesinde sinema salonlarına konuk olan 28 Days Later’ı, 2007’de 28 Weeks Later takip etmiş ve ünlü zombi serisi geniş kitlelerce ilgiyle takip edilmişti. 2015 yılından beri üçüncü filmin geliştirilmesi yönünde birçok adım atılmıştı. 28 Months Later ismiyle duyurulan yeni film, daha sonra 28 Years Later olarak yeniden markalanmıştı.

Dünya’daki yaşamı neredeyse tamamen yok eden ölümcül bir virüsün ardından hayatta kalanların mücadelelerini konu alan seride üçüncü film için hazırlıklar devam ediyor.

- Reklam -

28 Years Later Vizyon Tarihi İlk Filmin Yıldönümüne İşaretlendi

Çekimlerine başlanmak üzere olan 28 Years Later’ın vizyon tarihi de belli olmuş durumda. Korku serisinin üçüncü filminde Danny Boyle’un yönetmen koltuğuna geri döneceği ve senaryoyu Alex Garland’ın kaleme aldığı belirtiliyor. Filmin hikayesine ilişkin herhangi bir ayrıntı verilmese de yeni filmle birlikte yeni bir üçlemenin başlayacağı ve gelecek yapımları Candyman ile tanınan Nia DaCosta’nın yöneteceği aktarılıyor.

28 Years Later Film Oyuncular

28 Years Later’ın oyuncu kadrosunda şu ana kadar Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes ve Jack O’Connell gibi isimler bulunuyor.

Sony, Danny Boyle imzalı 28 Years Later’ın 20 Haziran 2025 tarihinde vizyona gireceğini duyurdu. Bu tarih, serinin ilk filminin ABD’de sinema salonlarına konuk olduğu günün 22. yıldönümüne denk geliyor.

Yeni filmin çekimleri Mayıs 2024’te Kuzey Doğu İngiltere’deki Northumberland’de başlayacak ve prodüksiyon yaz boyunca devam edecek.

- Reklam -

28 Years Later Filmi Vizyon Tarihi

Çekim tarihi ve vizyon günü arasında kısa bir süre bulunsa da, stüdyo serinin geleceğini hızlı bir şekilde ele almak istediği için bu konuda adımlarını sık atmayı planlıyor.

Bununla birlikte filmin Haziran 2025’teki vizyon tarihi onu gişede zorlu bir rekabetle karşı karşıya bırakıyor. Haziran ayının başında John Wick spin-off’u Ballerina ve ortalarında How to Train Your Dragonın live-action uyarlaması yer alıyor.

Temmuzda ise yeni Jurassic World yapımı ve James Gunn’ın yeni Superman filmi, rekabet için 28 Years Later’ı bekliyor olacak.

28 Years Later filmi için beklentileriniz olumlu mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şiddetli Yeni Güneş Fırtınası

Son 165 Yılın En Sert Güneş Fırtınası: ‘Yamyam’ Taçküre Kütle Atımı Yolda Olabilir

Hakan Sökmen ile "Kıyamet Anahtarı" Üzerine Söyleşi

Hakan Sökmen: “Bilgiyi Polisiye ve Gerilim Unsurlarıyla Bezemek Bana Heyecan Veriyor”