in ,

Warner Bros.’un DC Evrenine Ait Film ve Diziler, Dijitalde Tubi Platformunda Yayınlanacak

DC evrenine ait film ve diziler, Fox Corporation çatısı altında yayın yapan dijital platform Tubi’de yayınlanacak. Warner Bros. dikkat çeken yeni bir anlaşmaya imza attı.

DC Film ve Dizileri Artık Tubi'de Yayınlanacak
- Reklam -
- Reklam -

DC evreninin dijital dünyadaki yeni evi Fox Corporation’ın Tubi platformu olacak. Warner Bros. Discovery yayın hakları konusunda hareketli günler geçirmeye devam ediyor.

2019’da 21st Century Fox tarafını The Walt Disney Company’ye satan Fox; yoluna Fox Corporation olarak devam etme kararı almıştı. 2014’te kurulan ve 2020’den beri Fox Corporation çatısı altında hizmet veren Tubi, Warner Bros. ile yeni bir anlaşmaya imza attı.

Yeni anlaşma Tubi’nin içerik listesine önemli bir ekleme anlamına geliyor ve platforma bir dizi DC Universe filmi ve televizyon dizisi getiriyor. Variety’nin  haberine göre Tubi’nin yayın hizmetinde yer alacak ya da halihazırda yer almakta olan filmlerinin geniş yelpazesine daha fazla ışık tutan bir basın açıklaması izledi.

- Reklam -

Halihazırda izleyiciler Tubi’de Batman, Batman Returns, Batman Forever, Superman: The Movie ve Superman II gibi ikonik filmlerin yer aldığı klasik DC filmlerine ulaşabiliyor. Platform ayrıca Batwoman, Gotham ve Krypton gibi son zamanların popüler dizilerine de ev sahipliği yapıyor. Programa 31 Aralık’ta 90’ların popüler dizisi Lois & Clark: The New Adventures of Superman de katılacak. 2024’te Aquaman, Black Adam, Birds of Prey, Green Lantern, Suicide Squad, The Batman, Wonder Woman ve Wonder Woman 1984’ün başını çektiği yeni DC filmlerinin gelmesini bekleniyor.

DC Film ve Dizileri Artık Tubi'de Yayınlanacak

DC Film ve Dizileri Artık Türkiye’de Tubi Yerine BluTV’de Yayınlanacak

Tubi’nin Baş İçerik Sorumlusu Adam Lewinson basın açıklamasında heyecanını dile getirerek şunları söyledi:

“DC kütüphanesinden gişe rekorları kıran son filmlerin ve hayranların en sevdiği dizilerin eklenmesi Tubi izleyicileri için muhteşem bir şey. Tubi’nin son derece ilgili izleyicileri ile yeni kitleler ve hayranlar çekmeye aday süper kahraman marka filmlerinin ve dizilerinin erişimini genişleten Warner Bros Discovery’de böyle harika ortaklarımız olduğu için çok mutluyuz.”

- Reklam -

Daha fazla DC içeriği isteyen meraklılar için Tubi, aralık ayında geniş bir isteğe bağlı içerik listesi sunacak. Bunlar arasında Batman: Death in the Family, DC Showcase: Superman/Shazam!: The Return of Black Adam, The Death of Superman, Justice League: Flashpoint Paradox, Son of Batman ve Superman/Batman: Public Enemies. Furthermore yer alıyor. Ayrıca yayın hizmeti Stargirl ve Swamp Thing gibi MAX dizilerini de içerecek. İzleyiciler önümüzdeki yıl boyunca daha fazla Warner Bros. yapımının eklenmesini de bekleyebilir.

DC Film ve Dizileri Artık Tubi'de Yayınlanacak

Tubi henüz Türkiye’de hizmet vermiyor. Gelip gelmeyeceği de şimdilik belli değil. Ancak kısa süre önce Warner Bros. Discovery’nin BluTV’nin tamamını satın aldığı düşünüldüğünde tüm bu DC yapımlarının buraya gelmesi daha olası duruyor.

Tubi ve Warner Bros. arasındaki DC filmleri odaklı bu anlaşmayı siz nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fareler için Sanal Gerçeklik Gözlüğü Tasarlandı

Ölüm Kalım Senaryosunda Beynin Tepkileri Araştırılıyor: Fareler için Sanal Gerçeklik Gözlüğü Geliştirildi

Kung Fu Panda 4 Filminden İlk Fragman

Ejderha Savaşçı Po Geri Dönüyor: “Kung Fu Panda 4” Filminden İlk Fragman