in ,

Winnie the Pooh’nun Sevimli Dostu Piglet, Slasher Türü Korku Filminde Seri Katil Olarak Sahneye Çıkacak

Piglet’in başkarakter olacağı bir korku filmi geliyor. Winnie the Pooh’nun sevimli dostu, kendisini karanlık bir masalın içinde bulmaya hazırlanıyor.

Piglet Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Piglet adlı yeni bir korku filmi geliyor. İngiliz yazar A.A. Milne tarafından Winnie the Pooh isimli çocuk kitapları için yaratılan karakter, yazarın eserlerinin kamu malı hâline gelmesiyle yeni bir yoruma kavuşuyor.

Bloody-Disgusting’in aktardığına göre Piglet isimli yeni bir bağımsız korku filmi geliştiriliyor. SpookHouse MediaWorks ve Strange Films Studios tarafından kurgulanacak yapım, daha önce Winnie the Pooh kitaplarında ve çizgi filmlerinde yer alan sevimli domuzcuk Piglet’i karanlık bir seri katil olarak tasvir edecek.

Son dönemlerde popüler çocuk yapıtları ve masallar, korku sinemasının aranan özneleri hâline geldi. Peter PanBambiKülkedisive Uyuyan Güzel gibi popüler çocuk anlatıları teker teker kendi korku maceralarına kavuşurken Rhys Frake-Waterfield’ın yarattığı 2023 yapımı Winnie the Pooh: Blood and Honey bu süreci bir tür akıma dönüştürdü.

- Reklam -

Piglet Korku Film

Blood and Honey’nin ikinci filmi geçen mart vizyona girerken yakın gelecekte izleyicilerle buluşacak Poohniverse: Monsters Assemble’da da tüm bu karakterlerin tek çatı altında toplanması planlanıyor.

Yeni duyurulan Piglet filmi ise, Waterfield’ın Poohniverse evreniyle bağlantısız bir yapım olacak. Filmde Piglet yalnız bir katil olarak merkezde yer alacak.

Slasher Türü “Piglet” Filmi Yolda

Klasik slasher filmlerinin izinden gidecek olan Piglet’i geliştiren ekip, yapımı “Friday the 13th ve Texas Chain Saw Massacre gibi kült slasher’ları harmanlıyor” sözleriyle tanımladı.

Yapıma dair ayrıca şu ifadeler kullanıldı:

“Türün pratik efekt köklerine sadık kalmak ve izleyicilere gerçekten kâbus gibi bir deneyim yaratmak için hiçbir masraftan kaçınmıyoruz. Ansambl kadrosuyla Piglet bir kült klasik olma yolunda hazır.”

Piglet ve Winnie

- Reklam -

Piglet’in konusu şu sözlerle aktarılıyor:

“Uzak Appalachian tepelerinde Piglet yaşıyor. Bir zamanlar çalışkan bir kasabın oğlu olan ve trajediyle gölgelenen Piglet’in yalnız hayatı, şöhret peşinde koşan milenyum kuşağının arazisine izinsiz girmesiyle paramparça olur. Onlardan biri, Piglet’in sevdiği domuzunu sırf eğlence için öldürür. Bilmedikleri şey ise intikam peşindeki bir katilin gazabını üzerlerine çektikleridir. Öfkelenen Piglet, tüm vahşi gücünü sergileyerek arazisine izinsiz girenleri teker teker acımasızca öldürür.”

Filmin yönetmenliğini The Gifted ile tanınan August Aguilar üstlenirken yapımın müzikleri daha önce The Misfits’te görev almış olan Dr. Chud’a emanet ediliyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda ise Celeste Blandon (Phantom Fun-World), Jasper Hammer (All Eyes) ve Brian Bremer (Pumpkinhead) yer alıyor.

Piglet adlı korku filmi için henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.

Çocuklara yönelik eserlerle tanınan karakterleri korku evrenlerine taşıyan yapımların giderek sıklaşması hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da belirtebilir, bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Neden ? Başka karakter mi kalmadı ??

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bruce Campbell James Bond Kotusu

“The Evil Dead”in Yıldızı Bruce Campbell, “James Bond”un Kötü Karakterini Canlandırmak İstiyor

Milletler ve Milliyetçilik Alıntıları - Eric J. Hobsbawm

Eric J. Hobsbawm’ın Millet Kavramının Gelişimini Ele Aldığı “Milletler ve Milliyetçilik” Kitabından Önemli Alıntılar