in ,

Sony “Venom”dan Vazgeçmedi: 3. Filmin Çekimleri Yakında Başlıyor

Venom 3 çekimleri gelecek hafta başlayacak. Tom Hardy’nin başrolünde yer aldığı yeni Spider-Man  filmiyle üçleme tamamlanıyor.

Venom 3 Final Filmi Olacak
- Reklam -
- Reklam -

Venom 3 çekimleri önümüzdeki hafta İspanya’da başlayacak. Sony Pictures’ın yapımcı koltuğunda yer aldığı film ile alternatif Spider-Man evreni genişlemeyi sürdürüyor.

Sony’nin Spider-Man evrenini başlatan orijinal yapımı Venom, üçüncü filmi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı paylaşılan Kraven the Hunter ile Madame Web gibi yapımlar vizyona girmek için gün saysa da Sony sevilen simbiyotunun maceralarından henüz vazgeçmedi.

2022 yılında filmin yıldızı Tom Hardy’nin duyurusu ile yolda olduğu netleşen Venom 3 çalışmaları hız kazandı. İddialara göre serinin üçüncü filmi çekimlere gelecek hafta İspanya’nın Cartagena şehrinde başlayacak. Yapım ekibinin başındaki Tate Araez ise Cartagena şehrinin Meksika sokaklarına benzemesi yüzünden seçildiğini söylüyor.

- Reklam -

İzleyicilerin Venom ve Eddie Brock’u en son gördükleri an Spider-Man: No Way Home filminin jenerik sonrasında yer alan Meksika’da ki bir bar sahnesiydi. İkili kendi evrenlerine geri dönerken simbiyotun bir parçası Marvel Sinematik Evreni’nde kalmıştı.

Venom 3 - Tom Hardy - Sony Pictures

Venom 3 filminin oyuncu kadrosu henüz netleşmese de Tom Hardy’ye Marvel yıldızlarından Chiwetel Ejiofor’un eşlik edeceği öne sürülüyor.

Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk iki filmin senaryosunu kaleme alan Kelly Marcel oturuyor. Marcel Venom filmleri dışında Cruella, Grinin Elli Tonu ve Mr. Banks gibi yapımlarda da görev almıştı.

Venom 3 Filminde Spider-Man’in Yer Alıp Almayacağı Belirsiz

Gişe rekortmeni Spider-Man: No Way Home filminin jenerik sonrası sahnelerinde Eddie Brock ve Venom, Marvel devamlılığı içinde görünseler de serinin üçüncü filminde Spider-Man’in yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor.

Tom Hardy’nin senaryo kapağını paylaşarak yaptığı ilk duyuruda Venom’un dilinin ucunu “S” harfini andıracak şekilde kıvırması hayranlar arasında bazı teorileri alevlendirmişti. Fakat ne stüdyo ne de Hardy konuya dair resmi bir açıklama yaptı.

- Reklam -

Yeni Venom Filmi

Diğer taraftan Sony’nin Spider-Man evreni oldukça hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Son animasyon yapım Spider-Man: Across the Spider-Verse gişede büyük bir başarı yakalayarak yapımcının yüzünü güldürdü. Devam animasyonu Beyond the Spider-Verse’ün çıkışı içinse en yakın 2027 yılı gösteriliyor.

Venom 3 filminin vizyon tarihi ise netlik kazanmadı. Ancak Variety’nin haberine göre film Ekim 2024 tarihinde beyaz perdedeki yerini alabilir.

Serinin ilk filmi 856 milyon dolar, ikinci filmi ise 506 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı.

Siz Venom 3 filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve sinema dünyasından yeni haberler için bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Daha Geride Kalanlar - Terry Bisson | Haftanın Kitabı #275

Daha Geride Kalanlar – Terry Bisson | Haftanın Kitabı #275

Jennifer Lawrence - Twilight - The Hunger Games

Jennifer Lawrence, “Twilight” Seçmelerinde Anında Reddedildiği Anı Anlattı: “Tamamen Farklı Olabilirdi”