in ,

Game of Thrones Yaratıcılarının İlk Netflix Projesi: “Leslie Jones: Time Machine”

Game of Thrones yaratıcılarının dev anlaşma sonrası Netflix için hazırladıkları ilk yapım bir stand-up gösterisi oldu: “Leslie Jones: Time Machine”.

Game of Thrones Leslie Jones
Patty (Leslie Jones) in Columbia Pictures' GHOSTBUSTERS.
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun 8 sezon süren ve televizyon dünyasını adeta kasıp kavuran epik fantazi dizisi Game of Thrones sona erdikten sonra; serinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin yollarına nerede devam edecekleri oldukça merak ediliyordu.

İlk başta Disney’in Star Wars evrenine bir üçleme yapacakları duyurulan Benioff ve Weiss, ardından projeden ayrılmak durumunda kalmıştı. Ayrılık nedeni olarak ise ikilinin Netflix ile olan dev anlaşmaları gösterilmişti.

200 milyon doları bulan anlaşma ise ilk meyvesini verdi. David Benioff ve D.B. Weiss’in Game of Thrones sonrası ilk projesi de böylece belli olmuş oldu.

- Reklam -

Benioff ve Weiss’in Game of Thrones Sonrası İlk Projesi Bir Stand-up Gösterisi Oldu

İzleyicilerin bır kısmı, ikilinin Netflix’e geçmesini ve uzun süre burada içerik üretmesini olumlu bulurken kimileri de Taht Oyunları sonrası bu isimlerin işlerine olan mesafesini koruyordu. Beniof ve Weiss de birçok insanı yanıltarak ilk projelerinde bir stand-up gösterisini yönetmen olarak tercih ettiler.

Game of Thrones Leslie Jones

Leslie Jones: Time Machine adını taşıyan komedi gösterisi, Annette “Leslie” Jones adındaki Amerikalı oyuncu ve komedyenin stand-up gösterisini içeriyor.

Leslie Jones: Time Machine Konusu

2020’nin ilk ayında Netflix kütüphanesindeki yerini alacak olan gösterinin resmi tanıtımı şu şekilde:
Prince’i baştan çıkarmaya çalışmaktan uyku apnesiyle savaşmaya, Leslie Jones bu kaba ve çılgın stand-up komedisinde yetişkinlikte geçirdiği evrimden neşeyle bahsediyor.

YouTube video

Game of Thrones göndermesiyle açılan fragmandan yola çıkarak gösteride bol bol Taht Oyunları şakasına rastlayacağımızı söyleyebiliriz.

- Reklam -

Leslie Jones: Time Machine 14 Ocak 2020 tarihinden itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

Benioff ve Weiss’in Netflix kariyerlerinin bir komedi programıyla açılıyor olması kimileri tarafından yadırganacak olsa da, şu an için ikiliye tepki düzeyinin hâlâ sıcak olduğunu düşünürsek mantıklı bir hamle olabilir.

David Benioff ve D.B. Weiss’ten geçen hafta, bir H.P. Lovecraft filmi geleceği haberini almıştık. Şimdiyse daha yakın bir zamanda, bir stand-up gösterisine yönetmenlik yaptıklarını öğreniyoruz.

Sizin konuya dair görüşleriniz neler? Stand-up gösterilerini takip ediyor musunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Game of Thrones Yan Dizilerinden Birisi Targaryen Ailesi Hakkında Olacak

* Stephen King ve G.R.R. Martin Söyleşisinden Kesitler

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

N.K. Jemisin Sütun Kapısı

N.K. Jemisin İmzalı Kırık Diyar Serisinde Sıra “Sütun Kapısı”nda

Marşandiz Fanzin

Marşandiz Fanzin 16. Sayısıyla Raflarda