in

Stranger Things 4. Sezon Çok Daha Korkunç Olacak

Stranger Things 4. sezon bölümleri, önceki sezonlardan çok daha korkunç olacak! Steve Harrington rolüyle tanıdığımız Joe Keery yeni bölümlere dair konuştu.

Stranger Things 4. Sezon - Steve Harrington - Joe Keery
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ikon haline gelmiş popüler yapımlarından Stranger Things, sezon arasına devam ediyor. Dizi Temmuz 2019’daki 3. sezon sonrası araya girmiş ve 4. sezon için meraklı bekleyiş başlamıştı. Yapımın sevilen aktörlerinden Joe Keery yeni sezona dair heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Stranger Things dizisinin özellikle 3. sezonunda yıldızı parlayan yan karakterlerinden Steve Harrington’a hayat veren Joe Keery, 4. sezon öncesinde Total Film Dergisi’ne konuştu.

4. sezon onayını geçen eylül ayında alan dizi, Koronavirüs pandemisi başlamadan önce ön hazırlık sürecindeydi. Hatta yeni bölümlere dair kısa da olsa bir fragman da yayınlanmıştı. Elbette Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı pençesine alan Koronavirüs salgını, pek çok yapımın prodüksiyon sürecini olumsuz etkiledi. Neticede yeni sezon için elimizde bir tarih yok. Ancak yine de, oyuncular ara ara hayranları heyecanlandıracak demeçler vermeyi başarıyor.

- Reklam -

Stranger Things 4. Sezon Bekleyişi Sürüyor

Stranger Things 3. sezon finalinde kahramanlarımızın ilk defa Hawkins dışına sürüklenmek üzere olduklarını anlamıştık. Özellikle Soğuk Savaş Dönemi’nde SSCB sahneleri oldukça heyecanlandırmıştı.

Stranger Things 4. Sezon - Steve Harrington - Joe Keery

Steve Harrington rolüyle tanıdığımız Joe Keery, şu sıralar Ryan Reynolds’lı Free Guy filminin tanıtım faaliyetleri için oldukça göz önünde. Keery, verdiği söyleşide Stranger Things’ten hayranlıkla bahsetmeyi de ihmal etmiyor.

“Sanırım bu sezon -ve bunu her yıl söylediğimi biliyorum- ama kesinlikle önceki sezonlardan çok daha korkutucu olacak. Çünkü geçen yılki de oldukça karanlıktı.”

Steve Harrington karakteri, her geçen sezon biraz daha yıldızını parlatmış ve yapımın olmazsa olmaz isimleri arasındaki yerini almıştı.

Stranger Things - Steve Harrington - Joe Keery

Duffler Kardeşler’in tarafından yaratılan dizinin 3. sezonu, Netflix’in en başarılı yapımları arasında yer almıştı. Serinin yayınlanan son sezonu ilk dört haftada toplamda 64 milyon kullanıcı tarafından izlenerek rekora imza atmıştı.

- Reklam -

Dizinin, yeni karakterlerle yola devam edeceği ve hazırlanmakta olan 4. sezonun iki kısım şeklinde yayınlanacak bir final sezonu olma ihtimali de; yeni bölümlere dair bildiklerimiz arasında yer alıyor.

Joe Keery’li Free Guy filmi, eğer bir aksilik olmazsa 11 Aralık 2020’de vizyona girecek. Stranger Things 4. sezon ne zaman yayınlanacak sorusu ise hâlâ belirsizliğini koruyor.

Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Joe Keery, Cara Buono ve Noah Schnapp gibi isimleri barındıran dizinin senaryosu da Duffler Kardeşler’e ait.

Dizi ile aynı evreni paylaşan roman serisi ise dilimize Epsilon Yayınevi tarafından kazandırılıyor.

Stranger Things 4. Sezon - Steve Harrington - Joe Keery

Siz Keery’nin açıklamalarını nasıl değerlendiriyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Stranger Things 3. Sezona Ne Kadar Hakimsin?

Kaynak: Games Radar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arthur Schopenhauer Aşk - Aşkın Metafiziği

Schopenhauer’ın Metafiziği: Aşkın Pençesinde Oyuncak Olan İnsanlık

G.I. Joe Yeni

G.I. Joe Yeni Filmi ile Evrenini Sıfırlıyor