in ,

The Boys 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

The Boys 2. Sezon fragmanı ve posteri paylaşıldı! Amazon Prime’ın süper kahramanlara farklı bakış açısı getirdiği dizisi sonbaharda geliyor!

the boys 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Boys 2. Sezon için yeni bir fragman ve poster paylaşıldı. Amazon Prime Video’nun en dikkat çekici içeriklerinden biri olan yapım, şiddet dozunu artırarak geri dönmeye hazırlanıyor.

Geçen hafta çıkış tarihi de açıklanan The Boys, 2. sezonu için artık tamamen hazır gibi görünüyor. Geçen yılın kasım ayında çekimleri tamamlanan, Mayıs 2020 itibarıyla da çalışmaları biten dizi, yazar Garth Ennis ve çizer Darick Robertson’ın çizgi romanına dayanıyor. İlk sezonuyla ses getiren ve aynı dönemlerde çıkan Netflix’in bir başka süper kahraman dizisi The Umbrella Academy’yi geride bırakan yapım aksiyon dozunu arttırarak geri dönecek.

the boys 2. sezon yayın tarihi

- Reklam -

Dizi için yayınlanan yeni fragmanla birlikte; artık birkaçak ve aranan olan Billy Butcher ile ekibi, önceki sezonda da olduğu gibi Vought ve Süper Kahramanlara karşı toplanmaya ve savaşmaya çalışıyorlar. Oldukça eğlenceli bir kurguya sahip olan fragman, Billy Butcher’ın tehditlerin üstesinden gelme planını, birçok kanlı, ezici, patlayıcılı ölüm sahneleri sonrası bir sürat teknesiyle kaçışlarını içeriyor.

Bu arada, Yedi’nin en yeni üyesi Stormfront da süper gücü sayesinde şirket içindeki statükoyu bozmaya ve Homelander’a sorun olmaya başlıyor. Daha önce karakteri canlandıran Aya Cash da yaptığı açıklamada Stormfront’u Yedi’nin ortasına atılmış bir atom bombası olarak gördüğünü söylemişti. Haliyle fragmanda yer alanlardan çok daha fazlasını toplamda 8 bölümden oluşan 2. sezonda göreceğiz gibi duruyor.

Yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

The Boys 2. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Aksiyon dolu yeni fragmanın yanı sıra Amazon, içinde Billy Butcher (Karl Urban), Hughie Campbell (Jack Quaid), Kimiko (Karen Fukuhara), Frenchie (Tomer Kapon) ve Mother’s Milk’in (Laz Alonso) olduğu bir ARANIYOR posteri yayınladı.

the boys 2. sezon poster

The Boys 2. sezon, prömiyerini 4 Eylül 2020 tarihinde ilk 3 bölümüyle Amazon Prime Video’da yapacak. Ardından kalan beş bölüm de 9 Ekim 2020’ye, yani dizinin sezon finaline kadar her cuma günü haftalık olarak yayınlanacak.

The Boys’un 2. sezonuna ait yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Eric Kripke tarafından hazırlanan dizinin ilk sezona göre ortaya daha iyi bir iş çıkacağını düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Boys 1. Sezon İncelemesi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for hunter hunter dedi ki:

    Yükseldik yine. Harika dizi. 10/10

  2. Avatar for dieter dieter dedi ki:

    Uzun zamandır haftalık dizi takibi yapmıyordum. Bu dizi her cuma izlenmeyi hak ediyor… :smiley:

  3. Avatar for Artorias Artorias dedi ki:
    1. sezonda ki çizgilerini bozmalar umarım. Homelander karakterinden çok ümitliyim. :sweat_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lejyon: Yitik Suretler Brandon Sanderson

Lejyon: Yitik Suretler – Üçlemenin En İyi Kitabı

Dark 3. sezon lisa

Dark 3. Sezon Finali Sonrası Yapımın Yaratıcılarından Duygulandıran Açıklama