in

Black Widow İçin Son Erteleme: Disney+ ile Geliyor

Black Widow filmi son kez ertelendi. Uzun süredir beklenen Marvel Sinematik Evreni filmi, temmuz ayında hem sinemalara hem de ek ücretle Disney+’a gelecek.

Black Widow erteleme Disney+
- Reklam -
- Reklam -

Black Widow çıkış tarihi son bir kez daha ertelendi. Marvel Studios, yaklaşık bir yıldır vizyona girmesi gereken filmi Koronavirüs tedbirleri gerekçesiyle yeniden erteledi. Ancak bu seferki erteleme son olacak. Beklenen MCU yapımı, temmuzda hem sinemalara hem de Disney+’a gelecek.

Başlangıça 4 Mayıs 2020 tarihinde çıkması ve Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşamasının ilk projesi olması beklenen Black Widow, halihazırda devam eden Koronavirüs pandemisi nedeniyle defalarca ertelendi. Son yapılan erteleme ile bir süredir Marvel filminin Mayıs 2021’de gösterime girmesi planlanıyordu. Hatta Disney+ seçeneğinin hiçbir şekilde masada olmadığı ve stüdyonun filmi sadece sinema üzerinden gösterime sokmakta ısrarcı olduğu anlaşılıyordu.

Covid-19 aşıları geçen yılın sonlarına doğru dünya genelinde ve belirli bölgelerde yapılmaya başlandı. Aşılama ile birlikte bazı ülkelerde sinema salonları yeniden açılmaya başladı. Ancak buna rağmen çoğu ülkede sinema salonlarının açılıp açılmayacağı hâlâ belirsizliğini korumakta. Muhtemelen 2021 yılı boyunca da bir olasılık olarak kalmaya devam edecek. Sonunda Disney ve Marvel da bu durumun devam edeceğini fark edip, katı kararlarından vazgeçtiler.

- Reklam -

Black Widow Filmi Disney+ Üzerinden Ek Ücret ile İzlenecek

Disney, 2021 film gösterim programındaki kapsamlı değişikliklerin bir parçası olarak Black Widow’un 9 Temmuz 2021 tarihine ertelendiğini duyurdu. Film, sinemalara gelmesinin yanı sıra, aynı gün tıpkı Mulan’da olduğu gibi Disney+ Premier Access’te de satışa sunulacak.

Marvel Studios’un resmi Twitter hesabı, erteleme haberini yeni bir poster ile duyurdu:

Marvel’ın Black Widow’u Disney+’a da getirecek olması yapımın son defa ertelendiğini kanıtlıyor. Ayrıca bu erteleme sonrası Disney’in film için yeni bir pazarlama kampanyası oluşturmak için de bolca zamanı bulunuyor.

Bununla birlikte birçok hayran, tek bir film için zaten ödeme yaptıkları platforma ekstra ödemede bulunacak olma konusunu da eleştiriyor. Bilindiği üzere HBO Max de tüm Warner Bros. filmlerini sinemalara geleceği aynı gün yayınlıyor ve bunun için kullancılarından herhangi bir ek ücret talep etmiyor.

Peki ya siz bu yeni erteleme konusunda neler düşünüyorsunuz? Sizce Marvel Stüdyoları’nın aldığı bu son erteleme kararı gerekli miydi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bill Gates ABD'nin En Büyük Toprak Sahibi

ABD’nin En Büyük Toprak Sahibi Bill Gates, Tarım Arazilerini Neden Satın Aldığını Açıkladı

Talk To Her İncelemesi Pedro Almodóvar

Talk to Her İncelemesi: Pedro Almodóvar’ın İmago Tartışması