in

The Batman Set Görselleri: Gotham Şehri Detayları Büyülüyor

Yeni The Batman set görselleri paylaşıldı. Robert Pattinson’ın başrolünde olduğu yapım, 2022 yılında beyaz perdede olacak.

The Batman Set Görselleri
- Reklam -
- Reklam -

The Batman setinden yeni görseller paylaşıldı. Gotham’ın ikonik ikililerinden Batman ve Catwoman ile birlikte, Wells Street Köprüsü’ne film için asılan afişler oldukça dikkat çekici.

Bu yılın başlarında çekimlerine başlanan, ancak kısa bir süre sonra tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle askıya alınan The Batman filmi, yapımına aksiliklerle başladı. Aylar sonra tekrar başlayan çekimler ile hayranlar bir nebze olsun sevinse de, kısa süre içerisinde yıldız oyuncu Robert Pattinson’ın COVID-19 testinin pozitif çıkmasıyla çekimler bir kez daha ertelendi. Neyse ki kısa bir duraklamanın ardından prodüksiyon yine başladı ve ortaya çıkan son set görselleri de çekimlerin hızla devam ettiğini gösteriyor.

Robert Pattinson, Gotham’ın ünlü kahramanı olduğu ikinci yılında Bruce Wayne rolünü canlandırıyor. İlk fragman DC FanDome etkinliğinde yayınlansa da belirli olay örgüsü detayları hâlâ gizli tutuluyor. Ancak Gotham Şehri’ndeki bir dizi cinayetin, Bruce’un katili bulmak için harekete geçmesine neden olacağı biliniyor. The Batman’in oyuncu kadrosunda Alfred (Andy Serkis) ve Jim Gordon (Jeffrey Wright) gibi birkaç tanınmış müttefikin yanı sıra Batman’in haydutlar galerisinden bazı önemli figürlerle dolu. Bunlar arasında Penguin (Colin Farrell), Riddler (Paul Dano) ve Catwoman (Zoë Kravitz) gibi isimler bulunuyor.

- Reklam -

Kravitz’in Catwoman’ı çeşitli Batman set fotoğraflarında çoktan görülmüştü. Fakat şimdi Batman ile birlikte hareket halindeyken yeni bir fotoğrafı daha var. Hem Catwoman hem de Batman’in motosikletlerindeki halleri ve Gotham’ın detaylarının yakın planlarını sunan bu fotoğraflar, fotoğrafçı Joshua Mellin tarafından paylaşıldı.

The Batman Set Görselleri Gotham Şehrinden Yeni Detaylar Barındırıyor

Yayınlanan fotoğraflara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Mellin’in Instagram hesabı üzerinden yayınladığı fotoğrafların tümüne buradan göz atabilirsiniz.

The Batman için yayınlanan ilk fragmanda Bruce Wayne ve Catwoman arasında bir dövüş sahnesi yaşanıyordu. Fakat yeni gelen fotoğraflarla birlikte ikilinin önünde sonunda birlikte çalışacaklarını söyleyebiliriz. Elbette basit bir set videosuna dayanarak kesin bir şey söylemek zor. Yine de Catwoman ve Batman’in çizgi romanlarda genellikle müttefik olduğu bilinen bir gerçek.

Matt Reeves’in yönetmenliğini üstlendiği The Batman, yeni bir erteleme daha almadığı takdirde 4 Mart 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Yayınlanan son set fotoğrafları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce ortaya sağlam bir iş çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.


* Tenet İncelemesi: Sinemanın Altın Çocuğu Sizi Kuantum Soğuk Savaşına Çağırıyor

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eski Film Arşivi Dijital

Osmanlı’nın Son Günlerinden 80’lere Binlerce Film Dijitale Aktarılıyor

Yort Kitap - Osman Şişman

Yort Kitap Desteğinizi Bekliyor: KHK’li Akademisyenden Kültür Dünyasına Çağrı