in

The Matrix Resurrections Biletleri Satışa Çıktı: Bekleyiş Sona Eriyor

The Matrix Resurrections biletleri satışa çıktı. 2021’in merakla beklenen en büyük yapımları arasında yer alan Matrix 4 için geri sayımda sona yaklaşıldı.

The Matrix Resurrections ilk incelemeleri
- Reklam -
- Reklam -

The Matrix Resurrections biletleri çeşitli çevrim içi satış siteleri üzerinden satışa çıktı. Yönetmenliğini Lana Wachowski’nin üstlendiği Matrix 4 filmi, uzun bir bekleyişin ardından izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Yeni Matrix filmi, uzun süren erteleme zincirinin ardından sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Koronavirüs pandemisi nedeniyle sıklıkla ertelenen yapım önümüzdeki haftalarda beyaz perdedeki yerini alacak.

Keanu Reeves’in Neo, Carrie-Anne Moss’un Trinity rollerine geri döneceği yapımda Yahya Abdul-Mateen II ise Morpheus’un gençliğine hayat verecek. Filmde ayrıca eski üçlmeden geri dönenler arasında The Merovingian rolünde Lambert Wilson ve Niobe rolünde Jada Pinkett Smith de yer alıyor. Bu isimlere Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere, Jonathan Groff, Priyanka Chopra ve Christina Ricci gibi ünlü isimler de eşlik edecek.

- Reklam -

The Matrix Resurrections Biletleri Satışa Çıkınca Bazı Platformlarda Anlık Çökmeler Yaşandı

The Matrix Resurrections biletleri

The Matrix Resurrections biletlerinin ön siparişe çıkmasıyla satış yapan bazı sitelerde anlık çökmeler yaşandığı gözlemlendi. Duyurulduğu günden beri dillerden düşmeyen yeni Matrix filmi, 18 yıl sonra izleyiciyi bir kez daha Matrix’in karanlık dünyasına davet ediyor.

Film, Keanu Reeves’in önceki söylemlerine bakılacak olursa ilham verici bir aşk hikâyesi olacak. İlk üçlemenin 20 yıl sonrasında geçecek olan film, bir yandan seçilmiş kişi olduğunu hatırlamaya çalışan Thomas Anderson’ın son durumunu da gözler önüne serecek. Film için geçen aylarda yayınlanmış olan ilk fragmanla, kırmızı ve mavi hapın bir kez daha ön plana çıkacağı da belli olmuştu.

- Reklam -

Daha öncesinde uyuşmayan takvimi nedeniyle Hugo Weaving’in filmde yer almayacağı belirtilmişti. Pek tabii bu da Ajan Smith karakterinin de filmde olmayacağı şeklinde algılanmıştı. Ancak The Matrix Resurrections için yayınlanan fragmanlar, Jonathan Groff’un yeni bir Ajan Smith olarak izleyicilerin karşısına çıkacağını gösteriyor. Özellikle son gelen “Deja Vú” fragmanındaki bazı sahneler ile bu iddia daha da güçlenmiş durumda. Yine de kesin bir cevap için, kısa süre içerisinde çıkacak olan yeni macerayı beklemek zorundayız.

The Matrix Resurrections filmi ABD’de 22 Aralık 2021 tarihinde, Türkiye’de ise 24 Aralık 2021’de vizyona girecek. Serinin ilk filminin de yıllar sonra IMAX formatında tekrar gösterime gireceği geçen günlerde duyurulmuştu.

Siz yeni macera için biletinizi şimdiden aldınız mı? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hemen bir soru sorayım. Bilenler yanıtlasın lütfen: Film için doğrudan sinema salonunun gişesinden bilet alabiliyor muyuz vizyona gireceği ilk gün için mesela ya da diğer günler için? Yoksa gişeden sadece vizyonda olduğu günlerde mi bilet alabiliyoruz? (Cinemaximum için soruyorum).

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elon Musk simülasyon açıklaması

Elon Musk: “Yaşadığımız Evren Yüzde 99 İhtimalle Bir Bilgisayar Simülasyonu”

Shaman King fragmanı

Shaman King’in Netflix Macerası Devam Ediyor: 1. Sezon 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı