in

Aquaman 2 Filminin Tam Adı ve Logosu Belli Oldu

Aquaman 2 tam adı ve resmi logosu görücüye çıktı. Filmin yönetmeni James Wan, devam macerasının tam adının Aquaman and the Lost Kingdom olacağını duyurdu.

Aquaman and the Lost Kingdom
- Reklam -
- Reklam -

Yönetmen James Wan, Aquaman 2 filminin tam adının Aquaman and the Lost Kingdom olacağını duyurdu. Ayrıca filmin logosu da görücüye çıktı.

DC’nin sudaki kahramanı ekranlara dönmek için çalışmalara başladı. İlk filmi 2018 yılının sonlarında yayınlanan Aquaman, James Wan önderliğinde gelmişti ve başrolünde yıldız oyuncu Jason Momoa bulunuyordu. Solo filmi ile her ne kadar ilk defa karşımıza çıkmış olsa da hem Batman v Superman: Dawn of Justice hem de Justice League’deki rolleri ile kahramanın beyaz perdede nasıl biri olduğu hayranlarca az çok biliniyordu. Fakat James Wan, Aquaman’i tekrar ele aldığında, karakterin tonu dramatik bir şekilde değişti ve Momoa’yı çılgınca eğlenceli bir solo filmin yıldızı yaptı.

Aralık 2018’de gösterime giren yapım, DC Sinematik Evreni’nin en başarılı yapımı haline geldi. Film, olumlu eleştiriler almasının yanı sıra dünya çapında 1,1 milyar doların üzerinde bir gişe hasılatı elde etti. Bu başarı haliyle devam filmi onayını kısa sürede getirdi. Film, Aralık 2022 için bir çıkış tarihi alsa da detayları konusunda uzun bir süre boyunca herhangi bir şey paylaşılmadı.

- Reklam -

Devam macerasıyla ilgili bildiklerimiz eski kral Orm’un bir kez daha Atlantis’e döneceği, korku dokunuşlarına sahip olacağı ve Game of Thrones’ta Euron Greyjoy’u canlandıran Pilou Asbaek’in de kadroya katılacağı gibi bilgilerdi. Ancak nihayet bizzat yönetmen tarafndan heyecan verici bir güncelleme paylaşıldı.

Aquaman and the Lost Kingdom, İlk Filmde de Bahsi Geçen Kayıp Krallık’a Odaklanacak

Aquaman and the Lost Kingdom james wan

James Wan, sosyal medya hesabı üzerinden filminin resmi adını açıkladı: Aquaman and the Lost Kingdom (Kayıp Krallık). Ayrıca final logosu olup olmadığı belirsiz olsa da, devam filmi için yeni bir logo da gösterildi. Başlık ve logo, Wan’ın devam filminde yer alan ekiple bir prodüksiyon toplantısının ortasında olduğunu gösteriyor. Yönetmen ayrıca paylaşım açıklamasına da “gelgit yükseliyor” yazdı.

- Reklam -

Aquaman and the Lost Kingdom adı ile devam filminin ağırlıklı olarak Atlantis’in Kayıp Krallığına odaklanılacağı anlaşılıyor. Hayranların bileceği gibi DCEU mitolojisinde Atlantis krallığı, şehir okyanusa düştüğünde yediye bölündü. Bunlar Atlantis, Xebel, Fisherman, Brine, Trench, Deserters ve gizemli Kayıp Krallık’tı. İlk Aquaman filmi Kayıp Krallık’tan bahsetmesine rağmen, ona ne olduğu hakkında çok fazla ayrıntı vermedi. Kayıp Krallık, isminden de anlaşılacağı gibi bir süredir ne görüldü ne de duyuldu. Orm, filmin bir yerinde Nereus’a Krallar Konseyi kurulduğunda Kayıp Krallık’ın henüz ortadan kalkmadığından bahsetmişti. Şimdi hayranlar, Aquaman 2’nin Kayıp Krallık’ın tarihini ve mevcut durumunu keşfetmek için bekleyecekler.

Peki ya siz devam macerasının yeni adını nasıl buldunuz? İlk filmi sevmiş miydiniz? 2022 sonunda gösterime girecek olan filmin ilki kadar başarılı olacağını düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Castlevania yan dizisi

Castlevania Yan Dizisinden Yeni Detaylar Belli Oldu: Fransız Devrimine Hazırlanın

The Nice House on the Lake

The Nice House on the Lake: DC Black Label’da Korkunun Yeni Adı