in

Black Adam Çekimleri 2021’de Başlıyor

Black Adam çekimleri için yeni tarih açıklandı. Başrolünde Dwayne Johnson’ın bulunduğu DC filminin prodüksiyonu resmi olarak 2021’in başlarına ertelendi.

Black Adam 2021
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson’lı Black Adam filmi için artık yeni bir çekim tarihi var.

Hayranlar, Johnson’ın güçlü DC anti-kahramanı beyaz perdede oynamasını görmek için yıllarca beklemişlerdi. Nihayet beklenen oldu ve geçen yılın sonlarına doğru oyuncunun karakteri canlandıracağı açıklandı. Böylece Johson, Jaume Collet-Serra’nın yönettiği bir solo filmde Black Adam olarak ilk görünümünü yapacak. Film, DC Genişletilmiş Evreni’ne baş karakteri tanıtmaktan çok daha fazlasını yapacak ve Society of America da yapıma dahil edilecek.

Black Adam’ı uzun süre beklemenin yanı sıra, geçen haftalarda yapılan DC FanDome etkinliğiyle birlikte hayranların heyecanı bir kat daha artmış durumda. Warner Bros. ve DC, filme yine geçen yılın sonlarında bir çıkış tarihi vermişti ve haliyle çok öncesinde prodüksiyonun başlaması planlandı. Koronavirüs başlamadan hemen önce The Rock lakaplı Dwayne Johnson, Instagram hesabı üzerinden bir gönderi paylaşmış ve çekimlerin yazın başlayacağı bilgisini vermişti. Ancak elbette pandemi tüm dünyayı sarmış ve neredeyse bütün çekimler iptal edilmişti. Bu durum elbbete Black Adam’a da yansıdı. Neyse ki şu an için yeni bir çekim tarihi var.

- Reklam -

Black Adam Dwayne Johnson

Black Adam Vizyon Tarihi Değişti mi?

Black Adam’ın yapımcılarından olan Hiram Garcia, Variety’ye konuştu ve Johnson ile Seven Bucks Productions şirketinin yaklaşan yoğun programı hakkında bazı bilgiler verdi. Garcia çekimlerin önümüzdeki yıla kadar başlamayacağını doğruladı. Yapımcı, prodüksiyonun 2021 yılının ilk çeyreğinde başlayacağını, yani ocak ve mart ayları arasında herhangi bir zamanda başlayacağını özellikle belirtti.

Bazı yüksek bütçeli film ve televizyon yapımlarının çekimleri yeniden başlamış olsa da; Black Adam’ın gelecek yıla kadar beklemesinin en büyük nedeni oyuncunun yoğun programıyla ilgili. Johson, Hollywood’un en çok kazanan oyuncusu ve en çok talep gören yeteneklerden biri. Geçen ay yaptığı açıklamada Red Notice çekimlerini tamamlamak için eylül ayı ortasında prodüksiyona geri döneceğini belirtmişti. Ancak diğer yandan COVID-19 testinin pozitif çıkması tüm işlerini etkilemiş durumda.

- Reklam -

black adam justice society of america

Tüm bu sorunlara rağmen şu an için film adına herhangi bir erteleme yapılmış değil. Black Adam, 22 Aralık 2021 tarihinde vizyonda olacağı gözüküyor.

Siz filmin söylenen tarihte beyaz perdeye geleceğini düşünüyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Fast and Furious 9 Uzayda Geçecek

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dördüncü Günün Melaneti - Adil Öztürk

Dördüncü Günün Melaneti: Adil Öztürk’ten Şaman Öyküleri

Ursula K. Le Guin Satılık Ev

Ursula K. Le Guin’in Çocukluğunu Geçirdiği Ev 4 Milyon Dolara Satılıyor