in

Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon Filminden İlk Görsel: DiCaprio ve De Niro Tekrar Buluşuyor

Martin Scorsese’nin şimdiye kadarki en yüksek bütçeyle çektiği Killers of the Flower Moon filminden ilk görsel yayınlandı. Western türündeki yapım 2022’de vizyona girecek.

Killers of the Flower Moon İlk Bakış Görseli Martin Scorsese Yeni Film
- Reklam -
- Reklam -

Martin Scorsese yeni filmi ile izleyicinin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Killers of the Flower Moon adlı yapımdan ilk görsel geldi. Yapımcılığını sonradan Apple’ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosu da heyecan uyandırıyor. Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro yıllar sonra tekrar buluşuyor.

2019 yılında son filmi The Irishman ile bir hayli ses getiren Scorsese, Al Pacino, Joe Pesci ve Robert De Niro gibi isimlerle adeta suç filmlerine saygı duruşu niteliğinde bir işe imza atmıştı. Şimdiyse western türündeki bir yapımla izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Scorsese’nin oyuncu kadrosu ise “yine” çok görkemli.

Martin Scorsese Apple

- Reklam -

Scorsese, bu filminde Leanardo DiCaprio ile altıncı defa çalışmış olacak. Daha önce Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island ve The Wolf of Wall Street yapımlarında birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı. Öte yandan Robert De Niro’nun da Scorsese filmlerinde “olmazsa olmaz”laşmaya başladığı bir gerçek. Yapımın dikkat çekici diğer yanı ise DiCaprio ve De Niro’nun 1993 tarihli This Boy’s Life filminde (yön. Michael Caton-Jones) birlikte boy göstermiş olmaları. İkili 28 yıl sonra tekrar buluşuyor.

Killers of the Flower Moon, Martin Scorsese’nin En Yüksek Bütçeli Filmi Olacak

Scorsese, The Irishman’den sonra yeni filmi için bütçe bulmakta zorlanmıştı. Uzun süre yapımcı arayan yönetmenin imdadına ise Apple yetişmişti. 200 milyon doları bulan bütçesi ile film Scorsese’nin en pahalı prodüksiyonu olarak dikkat çekiyor.

İlk önce Paramount’un geliştirdiği yapım, ekonomik sıkıntılar nedeniyle sponsora ihtiyaç duymuştu. Film Paramount tarafından vizyona sokulduktan sonra dijital platformlardaki yayın hakkı Apple Tv+’a ait olacak.

Killers of the Flower Moon kitap

David Grann’in aynı adlı romanından uyarlanan film, Western sineması için iddialı bir yapım olacak. 1920’li yıllarda geçecek yapım, Osage yerlilerinin yaşadığı bölgede petrol bulunması ile sistemli bir şekilde katledildiği gerçek bir hikâyeyi işleyecek. FBI’ın devraldığı davada, Amerika tarihinin ölüm dolu komplolarından birisi sinemaseverleri bekliyor olacak.

Killers of the Flower Moon Oyuncu Kadrosu, Senaristler ve Çekimler

Filmin oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro’ya Lily Gladstone, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Pat Healy, Lois Cancelmi, Lily Gladstone, Scott Shepherd, Gary Basaraba ve Tatanka Means gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Kitabın yazarı David Grann, senarist koltuğunda da karşımıza çıkıyor. Grann’i ayrıca The Old Man & the Gun ve The Lost City of Z gibi işlerden de hatırlıyoruz. Kendisine eşlik edecek isim ise Forrest Gump, The Insider ve The Curious Case of Benjamin Button filmlerinin senaristi Eric Roth. Bu noktada filmin senaryo konusunda da heyecan verici bir konumda olacağını söyleyebiliriz.

Killers of the Flower Moon Martin Scorsese

Filmin çekimleri ise Oklahoma’da başlamış durumda. Scorsese, yapımı olayların gerçekleştiği topraklarda çekiyor olmaktan dolayı heyecanını paylaştı. Ayrıca o zamanın insanlarını bütün gerçeklikleriyle yansıtabilmek için bunun çok önemli bir detay olduğunu belirtti.

Prodüksiyon süreci başlayan Killers of the Flower Moon filminin 2022 yılı içerisinde beyaz perdeye konuk olması bekleniyor.

Öte yandan Scorsese’nin Apple ile olan iş birliği yeni film ve diziler ile devam edecek.

Film hakkındaki beklentilerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Animasyon Serisi

18+ Animasyon Dizisi Love, Death & Robots 2. Sezonundan Yeni Fragman Yayınlandı

Fadiş - Gülten Dayıoğlu 100. Baskı Özel 50. Yıl

Gülten Dayıoğlu’nun Fadiş Romanı 50. Yaşını 100. Baskısı ile Kutladı