in

Warner Bros.’un Yeni DC Stüdyolarını Yönetmesi için Joker Yönetmenine “Yalvardığı” Ortaya Çıktı

Warner Bros. Discovery yetkililerinin, DC Studios’un başına geçmesi için James Gunn öncesi Joker yönetmeni Todd Phillips’e gittiği ve “yalvardığı” ortaya çıktı.

Warner Bros. DC Başkanı Olarak Todd Phillips'i İstiyordu
- Reklam -
- Reklam -

DC Studios’un şu anki eş başkanı James Gunn, aslında Warner Bros. Discovery için ilk seçenek değildi. Şirket, bu pozisyon için umutsuzca film yapımcısı ve Joker yönetmeni Todd Phillips’i istiyordu.

New York Post’taki bir makaleye göre, bağımsız Joker filmiyle ses getiren Todd Phillips, Warner Bros. Discovery’nin yakın zamanda yeniden markalaşan DC Studios’un başına geçmesi için tercih ettiği ilk isimlerden biriydi. Şirket içerisinde adını vermek istemeyen bir çalışan konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Gittikleri herkes işi geri çevirdi… Neredeyse Todd Phillips olacaktı. Ona bunun için yalvardılar.”

- Reklam -

Nihayetinde iş, hem Galaksinin Koruyucuları yönetmeni James Gunn’a hem de Warner Bros. yöneticilerinden Peter Safran’a verildi. Rapor ayrıca, Hollywood’da neredeyse hiç kimsenin bu işi üstlenmeye istekli olmadığını öne sürdü.

Warner Bros. Discovery DC Başkanı Olarak Todd Phillips'i İstiyordu

James Gunn ve Peter Safran, Black Adam’ın vizyona girmesinin ardından geçen ekim ayı sonunda DC Studios’un yeni başkanları olarak ilan edildi. O zamandan bu yana hepsi bir zamanlar DC Sinematik Evreni olarak adlandırılan şeyin tamamen yeniden başlatılmasını öneren bir dizi büyük değişiklik bildirildi. Wonder Woman yıldızı Gal Gadot ve Man of Steel yıldızı Henry Cavill de dahil olmak üzere eski serinin yıldızları planlanan görünümlerden çıkarıldı.

Warner Bros. Discovery Yeni DC Studios Yönetimi ile Temiz Bir Sayfa Açıyor

Bazı değişikliklere, özellikle de Henry Cavill ile ilgili olanlara önemli tepkiler geldi. Değişiklikten önce aktör, Black Adam’ın jenerik sonrası sahnesinde yer aldı ve yıllar sonra evrene geri döneceği konuşuldu. Hatta sırf bu nedenle The Witcher’ın 4. sezondaki rolünü bıraktığı iddia edildi. Öyle ki, Dwayne Johnson ve yapımcı Hiram Garcia, Black Adam ve Superman’in evrendeki çatışmasına odaklanan bütün bir destansı filmin geleceğini söyleyecek kadar ileri gitti. Ancak tüm bu söylentiler, yeni yönetimle birlikte boşa çıktı.

- Reklam -

James Gunn ve Peter Safran DC Studios'un Başına Geçti

Şu an için rafa kaldırılmayan ve gelecek yıl vizyona gireceği belirtilen filmler arasında Blue Beetle, The Flash, Shazam! Fury of the Gods ve Aquaman and the Lost Kingdom bulunuyor. Muhtemelen bu filmler, karakterlerin son maceraları olacak. En azından Aquaman için final olacak ve başrol Jason Momoa, yeni bir karakter ile evrendeki yerini alacak.

DC Studios’un başında James Gunn yerine Todd Phillips’in olması daha iyi bir etki yaratır mıydı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Clover: Sword of the Wizard King Fragman

Black Clover: Sword of the Wizard King Filminden Yeni Fragman

Jujutsu Kaisen 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

Jujutsu Kaisen’in 2. Sezonunun Ne Zaman Başlayacağı Belli Oldu