in

Yeni Mad Max Filminde Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II Yer Alacak

Yeni Mad Max filmi oyuncu kadrosu belli oldu. Furiosa’nın gençliğine odaklanacak yapımda Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II başrolleri paylaşan isimler olacaklar.

Yeni Mad Max Filmi Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Yahya Abdul-Mateen II
- Reklam -
- Reklam -

Furiosa karakterinin gençliğine odaklanacak yeni Mad Max filmi oyuncuları nihayet resmi olarak duyuruldu. Uzun süredir heyecanla beklenen yapımda Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II başrolü paylaşan isimler olacaklar.

Mad Max: Fury Road, son on yılın en beğenilen filmlerinden biriydi. Birçok ödülün yanı sora, En İyi Film ve En İyi Yönetmen dallarında Oscar adaylıkları kazanmıştı. Dünya çapında 375,2 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Bu başarı Mad Max serisinin devam etmesi için yeterliydi. Ancak uzun bir süre yeni filmin geleceği belirsizdi. Miller, gelecekteki Mad Max filmlerinin gelişimini durduran Warner Bros. ile bir davanın ortasındaydı. Sonunda bu olay çözüldü ve Miller sevindirici haberi paylaştı. Mad Max’le işinin bitmediğini belirten yönetmen, iki ayrı hikâye üzerinde çalıştığını duyurmuştu. İşte o maceralardan biri Mad Max’in macerasının devamını anlatıyorken diğeri de Furiosa’nın geçmişine odaklanıyordu. Nihayet ikinci senaryo ile ilgili bilgiler paylaşıldı.

Yeni Mad Max Filmi Charlize Theron Furiosa

- Reklam -

George Miller, bir kez daha yönetmenlik koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. Ünlü yönetmen, filmin senaryosunu Nico Lathouris ile birlikte kaleme aldı. Yeni yapım, çölde Max Rockatansky’ye yardım etmeden önce Furiosa’nın nasıl bir kişi olduğunu seyirciye göstermeye hazırlanıyor. Hatırlanacağı üzere 2015 çıkışlı Mad Max: Fury Road’da karakteri Oscar ödüllü Charlize Theron canlandırmıştı. Ancak Miller, geçen mayıs ayında verdiği bir röportajda Theron’un üzerinde gençleştirme teknolojisi kullanmak için uzun süre düşündüklerini fakat teknolojinin o işi iyi bir şekilde yapacak seviyeye henüz gelmediğini söylemişti. Şimdi ise karaktere hayat verecek yeni bir isim bulunmakta. Daha doğrusu, Furiosa’yı canlandırması için uzun süredir konuşulan isim nihayet resmi olarak da duyuruldu.

Yeni Mad Max Filminde Furiosa’nın Gençliği Anya Taylor-Joy’a Emanet Edildi

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Mad Max spin-off’unda Furiosa rolünü Anya Taylor-Joy üstlendi. 24 yaşındaki aktris şimdiye dek Peaky Blinders, The Queen’s Gambit, Split ve Glass gibi yapımlarda rol aldı. Oyuncu son olarak uzun süredir beyaz perdeye gelmesi beklenen ve Fox’tan çıkaca son X-Men yapımı The New Mutans filminde de oynadı.

Yeni Mad Max Filmi Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Yahya Abdul-Mateen II

- Reklam -

Miller sadece yeni Furiosa’sını bulmakla kalmadı, birkaç ünlü aktörle de anlaştı. Marvel Sinematik Evreni’ndeki Thor rolüyle tanınan Chris Hemsworth ve Matrix 4’te genç Morpehus’u canlandıracak Yahya Abdul-Mateen II de filme katıldı. İkilinin hangi rolleri oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

Peki sizce bizleri nasıl bir Furiosa filmi bekliyor? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Spider-Man 3, Benedict Cumberbatch’li Doctor Strange Karakterini İçerecek

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Üüüüüüüüüüüüüüüüüüüf
    (19ü 1f = 20)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Swamp Thing Efsanesi 1. Cilt - Alan Moore

Swamp Thing Efsanesi 1. Cilt Çıktı: Alan Moore’un Klasik Eseri Türkçede

Perili Köşk ve Seçme Hikâyeler: Ömer Seyfettin

Perili Köşk ve Seçme Hikâyeler: Ömer Seyfettin Öyküleri Yeni Baskılarla Geliyor