in , , ,

Yeni “Star Wars” Animasyon Dizisi “Tales of the Empire”dan İlk Fragman Yayınlandı

“Star Wars: Tales of the Empire” ile yeni “Yıldız Savaşları” animasyonu izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımdan ilk fragman paylaşıldı.

Star Wars: Tales of the Empire - Disney Plus - Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: Tales of the Empire animasyon dizisi yolda. Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Disney Plus, dünya 4 Mayıs’taki Star Wars Günü yaklaşırken yeni projelerini tanıtmaya devam ediyor. 2022 yılında yayınlanan Tales of the Jedi’ın konsept olarak devamı niteliğindeki Star Wars: Tales of the Empire için ilk fragman paylaşıldı.

Lucasfilm Animation’ın yeni animasyon dizisi Tales of the Empire, Star Wars evreninin yeterince keşfedilmemiş karakterlerini izleyicilerle buluşturmaya devam edecek.

- Reklam -

Tales of the Jedi’ın ilk sezonu Ahsoka Tano’nun (Ashley Eckstein) çocukluğu ve Emir 66’nın hemen sonrasını ve Kont Dooku’nun (Corey Burton) Jedi Tarikatı’ndan ayrılmadan önceki hâlini paralel olarak ekrana taşıyordu. Dizi 2023’te Star Wars Celebration Europe’da 2. sezon için onayını aldı. Ancak yeni bölümlerin hangi Jedi’ların hikâyesini takip edeceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Star Wars: Tales of the Empire - Disney Plus

Star Wars: Tales of the Empire Animasyonu Yıldız Savaşları’nın 2 Kötü Karakterine Odaklanacak

Tales of the Jedi’da olduğu gibi Star Wars: Tales of the Empire da iki karaktere odaklanacak ve fark zaman dilimlerinde geçen kurgu, karakterler arası geçişle anlatılacak. Bunlardan ilki geçen yıl yayınlanan Ahsoka’da yer alan Dathomir Cadıları’ndan Morgan Elsbeth (Diana Lee Inosanto) olacak. Dizi, Elsbeth’in nasıl olup da Büyük Amiral Thrawn (Lars Mikkelsen) ile çalışmaya başladığını gösterecek.

İkinci karakter ise, en son The Clone Wars’ta görülen ve Jedi Tapınağı’nın bombalanmasındaki rolü nedeniyle tutuklanan eski Jedi Padawan’ı Barriss Offee’nin (Meredith Salenger) Büyük Engizisyoncu (Jason Isaacs) tarafından işe alındığı süreci işleyecek.

Yapım 13-17 dakika arası sürecek 6 kısa bölümden oluşacak.

Tales of the Empire Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Star Wars hayranları şu sıralar yayınlanmaya devam eden The Bad Batch 3. sezon bölümlerini takip ediyor. Live-action formatındaki The Acolyte ise bu haziran yayına başlayacak. Skeleton Crew bu yıl içerisinde izleyicilerle buluşacak ve Andor ile Ahsoka’nın 2. sezonu da ufukta hayranları bekleyen yapımlar arasında.

Ayrıca Daisy Ridley’nin Rey rolünü yineleyeceği bir Star Wars filmi ile Jon Favreau imzalı The Mandalorian & Grogu filmi de yakın gelecekte beyaz perdedeki yerini alacak.

Star Wars: Tales of the Empire - Disney Plus - Fragmanı

Star Wars: Tales of the Empire animasyonu 4 Mayıs 2024 tarihinde Disney Plus’ta yayına başlayacak.

Star Wars: Tales of the Empire çizgi dizisi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider


Kayıp Rıhtım’ı Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dune 3 Messiah - Resmi Onay

Denis Villeneuve’ün “Dune 3” Filmi Resmi Onayı Aldı: “Dune: Messiah” Geliyor

Denis Villeneuve - Yeni Film Nuclear War: A Scenario

Denis Villeneuve, “Nuclear War: A Scenario” Kitabının Film Uyarlamasını Yönetecek