in

Netflix’in “Avatar: The Last Airbender” Dizi Uyarlamasında Çekimler Başladı

Avatar: The Last Airbender dizi uyarlaması için çekimler başladı. Netflix’in live-action adaptasyonu artık prodüksiyon sürecinde.

Avatar: The Last Airbender dizi uyarlaması çekimleri netflix
- Reklam -
- Reklam -

Avatar: The Last Airbender dizi uyarlaması çekim aşamasına geçti. Netflix, ünlü animasyon serisini live-action olarak adapte etmeye hazırlanıyor. Prodüksiyon süreci de bu hafta itibarıyla başlamış durumda.

Netflix, sevilen serileri canlı aksiyon uyarlamaları ile tekrar ekrana taşımayı sürdürüyor. Son olarak kült anime serisi Cowboy Bebop’u uyarlayan platformun sıradaki hedefi ise Son Hava Bükücü. Kanal, 2005-2008 seneleri arasında Nickelodeon tarafından 3 sezon ve 62 bölüm yayınlanan macerayı yeniden ekrana taşıyor.

Dijital yayı devi, Avatar evrenine bir hayli güveniyor. Seriye ait yeni yapımlar geliştirmek için öncelikle Avatar Studios adlı bir şirket kuran Netflix, şimdi de meyveleri toplamaya başlıyor.

- Reklam -

Çizgi dizi daha önce 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından beyaz perdeye uyarlanmış ancak hep hayranlar hem de eleştirmenler tarafından ağır yergiler almıştı.

Netflix İmzalı Avatar: The Last Airbender Dizisi Çekim Aşamasında – Yeni Oyuncular Açıklandı

Dizi uyarlamasının çekimleri Kanada’nın Vancouver kentinde bugün itibarıyla başladı. Netflix, bununla beraber oyuncu kadrosunda güncellemeler de yaptı ve Paul Sun-Hyung Lee, Lim Kay Siu ve Ken Leung isimlerinin kadroya katıldığını duyurdu.

Kim’s Convenience ve The Mandalorian ile tanınan Paul Sun-Hyung Lee, emekli Ateş Ulusu generali ve Prens Zuko’nun akıl hocası Iroh Amca’ya hayat verecek.

Anna and the King ve Nightwatch ile tanınan aktör Lim Kay Siu ise Aang’in koruyucusu ve Hava Göçebesi keşiş Gyatso’yu canlandıracak.

Star Wars: The Force Awakens ve Industry yapımlarında rol alan Ken Leung ise Ateş Ulusu askeri subayı olan Komutan Zhao’yu oynayacak.

avatar the last airbender dizi uyarlamasi yeni oyuncular

- Reklam -

Daha önce açıklanan bilgilere göre Aang rolüyle Gordon Cormier, Katara rolüyle Kiawentiio, Sokka rolüyle Ian Ousley, Zuko rolüyle Dallas Liu ve Ateş Lordu Ozai rolüyle Daniel Dae Kim karşımıza çıkacak diğer oyuncular.

Son Hava Bükücü çekimleri, Netflix’in The Midnight Sky ve 1899 yapımlarında; Disney’in ise The Mandalorian’da kullandığı son teknolojiye sahip özel bir tesiste Pixomondo Virtual Production’ın katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Dizi hakkında endişe veren detay ise Son Havabükücü’nün yaratıcıları olan Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ikilisinin, projenin ortasında yapımdan ayrılması olmuştu. Onların yerine dizinin başına Sleepy Hollow’un yapımcısı Albert Kim getirildi.

Avatar: The Last Airbender İncelemesi

Dizinin resmi yayın tarihi hakkında henüz yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Ancak 2022 yılının son çeyreği, şu an için en olası zaman dilimi gibi gözüküyor.

Sizin yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Vital Thrills

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Cast hakkında hala fikrim aynı,FACİA ÖTESİ.Özellikle Aang bu minnacık çocukken ki bence aşırı sevimsiz duruyor Aang için Katarayla ilişkisi olursa kendimi duvardan duvara atarım.

  2. Avatar for Kvot Kvot dedi ki:

    Bu diziye ne gerek var? Zaten çok iyi bir animasyonu var. Bu dizininde animasyonundan daha iyi olmayacağı belli bence. Boşuna yapıyorlar.

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Şimdi düşündüm de Aang ve Katara zaten olamaz. Kız 2006 lı,yani 15 yaşında.Bu çekim bitene kadar ilk sezonun Nisan sonu zaten doğumgünü 16 olur.İkinci üçüncü sezon derken 18 i görür de geçirir de.Ve iş birden pedofiliye girer.Çocuk baktım 12 yaşında.

  4. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Cast gerçekten çok kötü. Bu tipleri bulmak için çok uğraşıyorlar sanırım.

  5. Avatar for elizabethbennett elizabethbennett dedi ki:

    çok ama çok kötü gerçekten ne gerek vardı böyle bir projeye? bunlara para dökeceklerine güzel dizileri yarım yamalak bırakmasalar keşke.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

Anılar ve Yanılsamalar - Jim Carrey

Jim Carrey’den Yarı Otobiyografik Bir Roman: Anılar ve Yanılsamalar

miramax quentin tarantino dava nft pulp fiction

Miramax, Tarantino’ya Dava Açtı: Saklı Kalmış Pulp Fiction Görüntülerinin NFT Olarak Satılması Zora Girdi