in

Russell Crowe, Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Durin’i Oynayabilir | Söylenti

Russell Crowe, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisinde Durin rolü ile karşımıza çıkabilir. Oyuncu kadrosu hakkındaki yeni söylenti tüm dikkatleri üzerine çekti.

Russell Crowe Yüzüklerin Efendisi
- Reklam -
- Reklam -

Amazon Prime Video’nun adeta gövde gösterisine hazırlandığı Yüzüklerin Efendisi dizisi için yeni bir iddia atıldı. The Lord of the Rings serisinin ekranlara gelecek yeni macerası, Durin karakterini geri getirebilir. Dahası, bu ünlü cüceyi Russell Crowe canlandırabilir. Elbette bunun şimdilik bir iddia olduğunu hatırlatalım.

Bugüne dek Amazon’un The Lord of the Rings uyarlaması dizisi hakkında paylaştığı bilgilerle güven kazanmayı bilen TheOneRing.net, ortaya yeni bir iddia attı. Bu platform, daha önce dizinin resmi özetini Amazon’dan önce paylaşarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Son olarak diziye 20 yeni oyuncunun daha katıldığı duyurulmuş ve artık “ana oyuncu kadrosunun” netleştiğini düşünmüştük. Dizinin resmi özetinin yayınlanmasıyla da çerçeve iyice belli olmuştu. Ancak görünüşe göre Amazon’un hâlâ bazı saklı kozları bulunuyor. Bunlardan birisi de Hollywood’un ünlü yıldızı Russell Crowe olabilir.

- Reklam -

Russell Crowe, Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Rol Olabilir

Russell Crowe Yüzüklerin Efendisi

TheOneRing.net sosyal medya platformu Twitter’da paylaştığı bir Tweet ile hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağını paylaştı. Elbette bilginin bu kısmı da resmi onay almış değil. Ancak gönderideki oyuncuların birçoğu zaten daha önce resmi olarak duyurulduğu için teori akıllara oldukça yatkın geliyor. Listedeki bir oyuncu hariç: Russell Crowe.

Paylaşılan Tweet’e göre oyuncular ve rol dağılımları şu şekilde:

Morfydd Clark: Galadriel
Robert Aramayo: Elrond
Joseph Malwe: Sauron
Ken Watanabe: Pallando
Ghassan Massoud: Alatar
Lenny Henry: Blacklock
Russell Crowe: Durin

Burada, Morfydd Clark’ın Galadriel’e hayat vereceğini daha önceden biliyorduk. Elrond, Sauron gibi karakterlerin de geri döneceği ortaya çıkmıştı. Ancak Pallando, Alatar gibi Mavi Büyücüler’i dizide görmek kesinlikle beklenmedik olur.

İsmi resmi olarak açıklanmadığı için “sürpriz” kabul edilecek bir diğer durum ise Russell Crowe ve Durin meselesi.

- Reklam -

Amazon’un Lord of the Rings Dizisi Güneş’in İkinci Çağı’nda Geçecek

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Çekimleri

Paylaşılan özete göre, dizinin Güneş’in İkinci Çağı’nda geçeceğini biliyoruz. Bu çağda Numenor’un yükselişini ve çöküş dönemlerini göreceğiz. En merak edilen konulardan biri olan Sauron’un ortaya çıkışını, halkları kandırışını ve ilk yenilgisini de yine dizide izleme fırsatına erişeceğiz. Elf başkenti Lindon’ın ormanlarından Orta Dünya haritasının en uzak noktalarına kadar birçok bölgede farklı hikâyeler bizleri bekliyor olacak.

J.D Payne ve Patrick McKay’in yaratıcı koltuğunu paylaştığı dizinin ilk sezon çalışmaları devam ediyor. Yapım hakkındaki ilk resmi haberler 2018 yılında gelmeye başlamıştı. Ancak Amazon’un 1 milyar dolarlık bütçeyle başlattığı dizi projesi için şu an henüz resmi bir yayın tarihi bulunmuyor. Yine de 5 sezondan oluşması beklenen maceranın ilk sezonunun Aralık 2021’de gelmesi bekleniyor. Yapım şimdiden 2. sezon onayını aldı.

Peki siz ortaya atılan bu yeni iddia hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Movie Review

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MURAT_arminius MURAT_arminius dedi ki:

    Dizinin ilk sezon çekimleri bitti.Bu son oyuncular yoktu.Ya 2.sezon oynayacaklar yada sadece asılsız söylenti sadece.Resmi bir duyuru yok.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yamula Barajı Kayseri Mezarlık Sular

Baraj Suları Çekildi: Terk Edilmiş Mezarlık ve İskeletler Ortaya Çıktı

peri

Aylık Öykü Seçkisi 137. Sayısı Yayında: “Peri Öyküleri”