in

The Walking Dead Evreninde Geçecek Aşk Dizisinde Çekimler Başladı: “Rick and Michonne”dan İlk Kare

The Walking Dead: Rick and Michonne dizisinde çekimler başladı. AMC’nin yeni Yürüyen Ölüler spin-off’u, bir aşk hikâyesine odaklanıyor.

The Walking Dead: Rick and Michonne Çekimleri Başladı
- Reklam -
- Reklam -

The Walking Dead: Rick and Michonne dizisi için çekimler başladı. Yürüyen Ölüler dizisinin popüler iki karakterine odaklanacak yapım nihayet gerçek oluyor.

Kasım 2022’de final veren orijinal The Walking Dead dizisi, spin-off serilerle hem tanıdık yüzlerini hem de evrenden farklı karakterleri hayranlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Bunlar arasında Lauren Cohan ve Jeffrey Dean Morgan’ın Maggie ve Negan olarak gerş döndüğü Dead City ve Norman Reedus’un başrolünde oynadığı Daryl Dixon dizisi dahil olmak üzere bir dizi yan ürün var. Ancak muhtemelen şu an için en merak edilenlerinin başında, Rick Grimes ve Michonne karakterlerine yer verecek olan yeni mini dizi yer alıyor.

Başrollerinde Andrew Lincoln ve Danai Gurira’nın yer aldığı The Walking Dead: Rick and Michonne için ilk duyuru San Diego Comic-Con etkinliği sırasında yapılmış ve böylece daha önceki yıllarda Rick Grimes’a ayrı şekilde geleceği söylenen film projesinin iptal edilip mini diziye çevrildiği anlaşılmıştı. Şimdi de AMC, yeni spin-off dizisinin New Jersey’de çekimlerine başladığını duyurdu.

- Reklam -

The Walking Dead: Rick and Michonne Dizisi Çekimleri Başladı

The Walking Dead: Rick and Michonne Dizisi 2024’te Yayınlanacak

Toplamda 6 bölümden oluşacak dizi, gelecek yıl hem AMC hem de AMC+’ta aynı anda yayınlanacak ve Rick Grimes ile Michonne’un sona eren ana dizideki olayların ardından yeniden bir araya geldiğine tanıklık edecek. Hayranların bildiği gibi kendisi helikopterle götürüldüğünden beri Rick’in kaderi bir sır olarak kaldı, Michonne ise onu bulmak için bir süre önce hayatta kalan arkadaşlarını terk etti.

The Walking Dead’in resmi Twitter hesabı da, Lincoln ve Gurira’nın dönüşlerini anlatan iki kamera arkası fotoğrafı ve Rick ve Michonne’un el ele tutuştuğu bir fotoğraf paylaştı. Henüz pek bir şey açığa vurmasalar da bu duyuru ile önümüzdeki haftalarda bazı set fotoğrafları geleceğinin haberini vermiş oldular.

The Walking Dead: Rick and Michonne Dizisi Çekimleri Başladı

- Reklam -

The Walking Dead: Rick and Michonne Dizisi Çekimleri İlk Bakış

Geçen yılın sonunda, dizinin başrollerinden Amerikalı-Zimbabveli aktris ve oyun yazarı Danai Gurira, senaryoyu okuduğunu ve yapımın değişen bir dünyanın değiştirdiği iki karakterin destansı bir aşk hikâyesini sunacağını söylemişti. Ancak bu bilgi dışında yeni dizinin konusu hakkında pek bir detay bilinmiyor.

The Walking Dead: Rick and Michonne dizisinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Fearhq

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Rick’e ne güzel üçleme film gelecekti. Şimdi Michonne ile aşk falan. Sonra Michonne eski sevgilisine yaptığını yapmasın finalde.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kargasabunu - Faruk Duman

Faruk Duman’ın Masalları Yeniden Ele Aldığı “Kargasabunu” Kitabı Okurla Buluşuyor

Napoleon Dizisi Stanley Kubrick Steven Spielberg

Stanley Kubrick’in Yarım Kalan Projesini Steven Spielberg Tamamlayacak: “Napoleon” HBO Dizisi Oluyor