in

Keanu Reeves, “Constantine 2” Onay Alana Kadar Neredeyse Her Yıl Stüdyoyu Aradığını Açıkladı

Keanu Reeves, “Constantine 2” filminin gerçekleşmesi için ortaya koyduğu mücadeleden bahsetti. Yıldız aktör, stüdyoyu uzun yıllar aradığını açıkladı.

Keanu Reeves, Constantine 2 Israrı
- Reklam -
- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 hayallerini gerçeğe nasıl dönüştürdüğünden bahsetti. Kanadalı aktör, devam macerasının gelmesi için bir hayli çaba sarf etmiş.

DC Comics’in Hellblazer çizgi romanlarından beyaz perdeye uyarlanan Constantine, 2005 yılında vizyona girmiş ve hatırı sayılır bir izleyici kitlesine erişmişti. Yıllar içerisinde bir tür külte dönüşen yapım, yönetmen Francis Lawrence’ın da en özel işlerinden birisi olmuştu.

2020’de ilk kıvılcımın çaktığı ve 2022’de resmi olarak gerçekleştirileceği duyurulan Constantine 2 sonrasında meraklı bekleyiş başlamış durumda. Keanu Reeves’in ikonik rolü yeniden canlandıracağı yapımda, Francis Lawrence da bir kez daha yönetmen koltuğuna geçecek.

- Reklam -

Total Film’e açıklamalarda bulunan Reeves, Constantine karakterinden hiç vazgeçmediğini itiraf etti. Yıldız oyuncu, yaptığı açıklamalarda stüdyoyu neredeyse her yıl rahatsız ettiğinden bahsetti.

Keanu Reeves, Constantine 2 filmi

Keanu Reeves: “Constantine 2 Bir Rüya”

Stüdyoya her yıl Constantine 2 filmini soran Reeves’in açıklamalarının tamamı şu şekilde:

“Bu yarım kalmış bir iş miydi, bilmiyorum. Ama kesinlikle bayıldığım bir roldü. Francis Lawrence’ın harika bir iş çıkardığını düşündüm. KArakteri oynamayı çok sevdim ve filmden çok keyif aldım. Neredeyse her yıl filmi sormaya devam ettim. ’Lütfen, yapabilir miyim?’ [ve] ’Hayır, hayır.’ (…) Bu yüzden sonuç heyecan verici.

“Neredeyse sonsuz bir oyun alanı gibi. Umarız bir şeyler hazırlayıp hep birlikte bu işin bir parçası olabiliriz. Bu rüyayı gerçekleştirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.”

- Reklam -

Keanu Reeves, Constantine 2 Devam Filmi

Constantine 2, Zor Durumdaki DC’ye Can Suyu Olabilir

DC Sinematik Evreni geçen yıl zorlu bir süreçten geçti. Prodüksiyonu tamamlanan Batgirl iptal edilirken The Flash, Ezra Miller’ın davranışları nedeniyle zora girdi. Henry Cavill’lı Superman 2 iptal edildi. Stüdyo yönetimini James Gunn ve Peter Safran devraldı. Bu kararların çoğu tepkiyle karşılanırken geçen yılın DCU tarafındaki en olumlu hareketi, Constantine 2 onayıydı.

Öte yandan J.J. Abrams sorumluluğunda HBO Max için geliştirilen Constantine dizisi iptal edilmiş; Matt Ryan’ın canlandırdığı Constantine’e ev sahipliği yapan Legends of Tomorrow yapımı da final yapmıştı. Dolayısıyla Keanu Reeves’in devam filmi için perde şu an sonuna dek açılmış durumda.

Keanu Reeves’in açıklamalarının ardından sizin filme dair beklentileriniz nasıl? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for KorayVerakan KorayVerakan dedi ki:

    “Alo… Francis, ben Keanu abin. Constantine diyorum, ikincisi diyorum, bunu diyorum, bir düşün diyorum!”

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bocuk Gecesi Geleneği

Edirne Keşan’da Cadılar Bayramı’nı Aratmayan 1.000 Yıllık ‘Bocuk Gecesi’ Geleneği Dünya Basınında Yer Buldu

Tim Burton Filmleri Ölü Köpek Kullanımı

Tim Burton Sinemasında Tekrar Eden Ölü Köpek İmgesi: Bu Tekinsiz Motif, Neden Sürekli Yineleniyor?