in

Star Wars: Kenobi Dizisi Çekimleri Başlıyor: Ewan McGregor Geri Dönüyor

Star Wars: Kenobi dizisi çekimleri nihayet başlıyor. Ewan McGregor’un başrolünde oynayacağı Obi-Wan Kenobi macerası gerçek oluyor.

Star Wars: Kenobi dizisi Ewan McGregor
- Reklam -
- Reklam -

Ewan McGregor’un başrolünde yer alacağı Star Wars: Kenobi dizisi çekimleri sonunda başlıyor. Obi-Wan Kenobi’nin maceralarını konu edinecek olan macera Disney+ için hazırlanacak.

Disney’in dijital yayın servisi Disney Plusduyurulduğundan beri, stüdyonun aynı çatı altındaki diğer önemli işlerinden bazılarına da özel projelerin geleceği duyurulmuştu. Örneğin Marvel Stüdyoları, Marvel Sinematik Evreni’ne ait Loki, Hawkeye, Wanda ve Vision gibi karakterlere ait solo diziler yapmaya başlamıştı. Star Wars evreni için de platforma özel içerikler geleceği belirtilmişti. Zaten bunun ilk meyvesi, Disney+’ın açılışına özel gelen The Mandalorian olmuştu.

Yıldız Savaşları serisinin gerçek oyunculu ilk canlı aksiyon dizisi inanılmaz derecede sevilmiş ve hatta aynı dönemde çıkan üçlemenin son filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ı bile gölgede bırakmıştı. Yeni yapılan bir ankette de şu an Amerika’da en sevilen içeriğin The Mandalorian olduğu ortaya çıkmıştı.

- Reklam -

Star Wars: Kenobi Dizisi

Pek tabii durumdan memnun olan Disney’in farklı Star Wars projeleriyle geleceği aşikardı. Tüm bunlar belli olmadan önce bile farklı yapımlar üzerinde çalışmalar başlamıştı. Geçen yıl duyurulan ve herkesi mutlu eden haber de Obi-Wan Kenobi odaklı bir dizi yapılacağıydı. Üstelik başrolünde filmlerden tanınan Ewan McGregor’un olacağı kesinleştiğinde hayranları oldukça mutlu etti.

Star Wars: Kenobi Dizisi Çekimleri Ocak 2021’de Başlıyor

Tam da bu sürede dizinin yönetmeninin belli olması, Ewan McGregor’un bazı yeni detaylar paylaşması ve hatta Jar Jar Binks Hamlesi ile projenin hızlıca ilerlediği düşünülüyordu. Ancak ardından ne olduysa projenin bir süreliğine rafa kaldırıldığı haberleri geldi. Son olarak geçen nisan ayında yoluna yeni yazarıyla devam ettiği açıklanan yapım için nihayet sevindirici bir gelişme paylaşıldı.

CBS Boston’ın kaynaklarına göre Star Wars: Kenobi dizisi çekimleri Boston’da yapılacak. Productionlist.com’da Film & Television Industry Alliance tarafından yayınlanan bir gönderi, “Star Wars: Kenobi” nin 4 Ocak 2021’de Boston’da çekimlere başlayacağını gösteriyor.

- Reklam -

Obi-Wan Kenobi dizisi

Episode III ve Episode IV arasında bir dönemde geçeceği kesinleşen dizi için ön hazırlıklar tamamlanmış gibi gözüküyor. Tatooine gezegeninde başlayacak yolculuğun bizleri nereye götüreceği ve bir şekilde Anakin Skywalker’a bağlanıp bağlanmayacağı da merak ediliyor.

Obi-Wan Kenobi dizisi hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce hayranlar arasında The Mandalorian etkisi yaratabilecek mi? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBS Boston

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Harika haber. Tam da en çok merak ettiğim dönemi anlatacak olması çok daha iyi.

  2. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Eğer Mandalaorian gibi olacaksa gelsin. Üstelik bu sefer ışın kılıcı da var. Daha ne olsun. İnsanlar genel olarak Disney bünyesinden çıkan filimleri sevmesede ben sevmiştim. Ne de olsa serideki hiç bir film Phantom Menace kadar kötü olamaz :grinning:

  3. Avatar for NusretBurak NusretBurak dedi ki:

    Lütfen düzgün ve hatasız çeksinler…

  4. Avatar for phoenix phoenix dedi ki:

    Bu güzel haber, Hayden Christensen’ın bu diziyle Darth Vader olarak dönüşü daha da güzel haber. Tek isteğim, Star Wars konusunda son yıllarda olduğu gibi bunda da hüsrana uğramamak.

  5. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Senaryo iptal edilmiş ve yeni bir senaryo yazdırılmış. Lucasfilm iptal ettiğine göre bunun kötü bir senaryo olduğunu, yenisinin de iyi olduğunu düşünmek istiyorum :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

İnsansız Ordular - Paul Scharre

İnsansız Ordular: Katil Robotlar, Otonom Silahlar ve Makine Savaşları Kitabı Raflarda

Çin Ay Bayrak Change-5

Çin, Ay’a Bayrak Diken İkinci Ülke Oldu: Chang’e 5 Eve Dönüyor